Στρατός Ξηράς

ΓΕΣ: "Αλλαγή φρουράς" στην ιστορική κι εμβληματική 1η Μεραρχία Πεζικού παρουσία Α/ΓΕΣ Καμπά

«Άλλαξε χέρια» η 1η Μεραρχία Πεζικού, καθώς έλαβε χώρα η τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων διοίκησής της στο Στρατόπεδο «Μακεδονομάχου Καπετάν Αμύντα» .

Παρουσία του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγου Γεωργίου Καμπά, διεξήχθη η «αλλαγή φρουράς» στην διοίκηση της ιστορικής 1ης Μεραρχίας Πεζικού.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΓΕΣ:

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΜΥΝΤΑ» η τελετή παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων της Διοίκησης της Ιης Μεραρχίας Πεζικού (Ι ΜΠ «Σμύρνη»), από τον Υποστράτηγο Πέτρο Δεμέστιχα στον Υποστράτηγο Σάββα Κολοκούρη.

Στην τελετή παρέστη ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, εκπρόσωποι των τοπικών πολιτικών και θρησκευτικών αρχών, Επίτιμοι Διοικητές του Β΄ Σώματος Στρατού και της Ι ΜΠ, αντιπροσωπεία εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικών, καθώς επίσης και πλήθος προσκεκλημένων.

Δείτε φωτογραφίες:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

SAT SAS
Ελληνοτουρκικά 0

Πολεμικές "ορέξεις" από την Τουρκία: Κομάντος SAT-SAS "σημαδεύουν" λιμάνια του Αιγαίου - Σε ετοιμότητα το αιγυπτιακό ΠΝ στην Α. Μεσόγειο

Ολοταχώς για πρόκληση θερμού επεισοδίου από την Άγκυρα σε Αιγαίο-Α. Μεσόγειο - Νέες υπερπτήσεις Τούρκων πάνω από Ρω και...