Σκοπιανό

Πογκρόμ της κυβέρνησης εναντίον πατριωτών στα Γιαννιτσά - Προσήγαγαν 16 άτομα που είχαν πάει να διαμαρτυρηθούν στον Κουβέλη για τη Μακεδονία

Σε 16 προσαγωγές πολιτών, οι οποίοι κρατήθηκαν πάνω από δύο ώρες στο τμήμα, προχώρησε η αστυνομία κατά τη διάρκεια ομιλίας του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτη Κουβέλη σε εκδήλωση μνήμης για την αγωνίστρια της Δημοκρατίας και της Αριστεράς Ουρανία Νιζαμίδου η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στα Γιαννιτσά.

Σήμερα Κυριακή, 3 Μαρτίου στο δημαρχείο Πέλλας, στα Γιαννιτσά, πριν την πραγματοποίηση της εκδήλωσης στη μνήμη της αγωνίστριας της Δημοκρατίας Ουρανίας Νιζαμίδου έναν χρόνο μετά τον θάνατό της, γίναμε μάρτυρες της… δικής τους Δημοκρατίας!

Όπως αναφέρει το logospellas.gr με απειλές θέλησαν να διώξουν άτομα που παραβρέθηκαν για να μιλήσουν στον Υπουργό Ναυτιλίας, Φώτη Κουβέλη για την αντίθεση άποψη τους σχετικά με ζητήματα της κυβέρνησης… Το θέμα θεωρήθηκε «δημοκρατικότατα» λήξαν με τις προσαγωγές 16 ατόμων!

Για περισσότερες από 2,5 ώρες τους είχαν κλεισμένους και υπό εποπτεία στο Αστυνομικό Τμήμα Γιαννιτσών, διότι δεν υπάρχει περίπτωση να δεχόταν μια ειρηνική διαμαρτυρία. Όποιος διαφωνεί μέσα λοιπόν…Να σημειωθεί ότι έκλεισαν τα τμήματα των οδών Χατζηδημητρίου και Εθ. Αντίστασης, από την Τροχαία, Ασφάλεια και Αστυνομία για την… δημοκρατική υποδοχή του Φώτη Κουβέλη.

Φυσικά, να θυμίσουμε ότι όταν στις 3 Μαΐου 2012 ο Φώτης Κουβέλης είχε έρθει στα Γιαννιτσά, ως πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. δεν είχε πατήσει σχεδόν κανείς… και από φύλαξη, μόνος του με δύο στελέχη!

Όταν υπάρχουν εντολές άνωθεν η τοπική Αστυνομία έχει “δεμένα τα χέρια”, αρκεί να σκεφτούμε τι έπαθαν κάποιοι όταν ήρθε ο Κοντονής στα Γιαννιτσά… γιατί υποτίθεται ότι έπρεπε να τον “προφυλάξουν” από τον κόσμο!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ