Σκοπιανό

Ανεπιθύμητοι από τον Τσίπρα οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Μακεδόνων: «Πρακτικές αυταρχικού κράτους που θυμίζουν άλλες εποχές» (ηχητικό)


Τα όσα έγιναν έξω από το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, με την προσαγωγή του στο ΑΤ Θεσσαλονίκης, περιέγραψε με συνέντευξη του στον ΘΕΜΑ 104,6, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, Γιώργος Τάτσιος.

Ο κ. Τάτσιος προσπάθησε να μπει στον χώρο του Παλαί Ντε Σπορ όπου ήταν προγραμματισμένη η ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με θέμα «Ναι στη Μακεδονία της Δημοκρατίας και της Αλληλεγγύης – Όχι στο μίσος και τον εθνικισμό», κάτι που δεν του επετράπη. Μας ζήτησαν ταυτότητες και μας είπαν ότι είστε ανεπιθύμητοι είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη του!

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο πολιτικός αναλυτής Παναγιώτης Καρκατσούλης ο οποίος έκανε λόγο για πρακτικές αυταρχικού κράτους που θυμίζουν άλλες εποχές

Ακούστε τη συνέντευξη του Γιώργου Τάτσιου και του Παναγιώτη Καρκατσούλη

https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/545046051&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ