Σκοπιανό

Άστραψε και βρόντηξε ο Μητροπολίτης Κοζάνης για Σκοπιανό: Αν υπογράψουν θα είναι εθνοπροδότες (βίντεο)


Δημόσια διαβούλευση, για το θέμα της στάσης της Ελλάδας σχετικά με την ονομασία των Σκοπίων, διοργάνωσε την Δευτέρα στο Λαογραφικό Mουσείο Κοζάνης, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε μεταξύ άλλων και ο Μητροπολίτης Σερβίων-Κοζάνης, κ. Παύλος τονίζοντας σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους: «Δε μπορεί τα Σκόπια να έρχονται σήμερα και να λένε ότι εμείς είμαστε Μακεδονία. Εμείς όμως έχουμε την ευθύνη. Οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας μας έχουν την ευθύνη. Αν σήμερα υπογράψουν θα είναι, Εθνοπροδότες και τίποτα περισσότερο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο, μετά το δεύτερο λεπτό:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

apache
Κόσμος 0

Με την «όρεξη» έμειναν οι Ινδοί! Το μεταγωγικό που θα τους παρέδιδε τα 3 τελευταία Apache τους έκανε αναστροφή εν πτήσει και επέστρεψε στις ΗΠΑ -Ποιος ο λόγος

Όλα κυλούσαν ομαλά για την παράδοση των τριών τελευταίων επιθετικών ελικοπτέρων AH-64E Apache του ινδικού στρατού,...