Κύπρος
Ενημερώθηκε στις:

Βαρώσια: Μπορεί να «κατέβηκε» το video clip της Τουρκάλας τραγουδίστριας μετά τις αντιδράσεις αλλά η ζημιά έγινε.....– Συγχαρητήρια Τατάρ

Αυτό, αποκάλυψε η ίδια, κατά τη βιντεοκλήση που είχε με τον πρόεδρο του ψευδοκράτους, Ερσίν Τατάρ, ο οποίος συνεχάρη την τραγουδίστρια και τους συνεργάτες της για το αποτέλεσμα και χαρακτήρισε τις αντιδράσεις της ελληνοκυπριακής πλευράς ως μια απερίσκεπτη νοοτροπία, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε κανένα πολιτικό μήνυμα και ότι δεν υπάρχει καμία λογική πίσω από την επίθεση.

«Η ανοχή στην τέχνη και τις διαφορές είναι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές του πολιτισμού… Αυτές οι επιθέσεις είναι απαράδεκτες».

Τόνισε επίσης ότι η τέχνη είναι μια οικουμενική γλώσσα κι είπε ότι αυτή η νοοτροπία, που δεν μπορεί να ανεχθεί ούτε ένα έργο τέχνης που παράγεται, είναι η μεγαλύτερη απειλή τόσο για την περιοχή όσο και για την παγκόσμια ειρήνη και την τέχνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Τατάρ είπε στην τραγουδίστρια ότι δεν είναι μόνη και της εξέφρασε τη συμπαράστασή του. Επεσήμανε ότι αυτός άνοιξε την περιοχή και “έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψουν στις περιουσίες τους” όσοι ήθελαν.

https://twitter.com/nihayetmusic/status/1462039580526489602?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1462039580526489602%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsit.gr%2Fkosmos%2Fvarosia-katevike-to-video-clip-meta-tis-antidraseis-sygxaritiria-tatar-stin-tourkala-tragoudistria%2F3411928%2F

Η ηγεσία του ψευδοκράτους έδωσε άδεια στην τραγουδίστρια να πάει στην περίκλειστη πόλη, την οποία ο Ερντογάν, επιθυμεί να ανοίξει. Στις 7 Οκτωβρίου 2020, ο Ερντογάν ανακοίνωσε ότι ανοίγει μερικώς τα Βαρώσια, δηλαδή μόνο το παραλιακό μέτωπο της Αμμοχώστου στον Νότο.

Ο Tούρκος Πρόεδρος σε μία ακόμα προκλητική κίνηση τον περασμένο Ιούλιο, προχώρησε στον καθαρισμό δύο περιοχών φέρνοντας τη διεθνή κοινότητα προ τετελεσμένων.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ