Κύπρος

Κύπρος: Συγκινεί 25χρονη που πάλεψε με τον καρκίνο και νίκησε

Ο δρόμος μακρύς, όμως η θέληση για ζωή, το πείσμα και τα όνειρα της την κράτησαν δυνατή να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει.

Συνοδοιπόροι στο ταξίδι της, η οικογένεια της, που από την πρώτη στιγμή την στήριξαν.

Η περιπέτειά της ξεκίνησε στις 30 Νοεμβρίου του 2020, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Χρειάστηκα να μεταβώ στις πρώτες βοήθειες γιατί δεν ένιωθα καλά. Είχα πυρετό, δύσπνοια και έκανα εμετούς. Στην αρχή νομίζαμε πως ήταν κορονοϊός, γιατί τα συμπτώματα ήταν κοινά. Μετά από αρκετές εξετάσεις, ακτινογραφίες, αναλύσεις και καρδιογραφήματα αντιλήφθηκαν πως δεν ήταν κορονοϊός».

«Μετέπειτα υποβλήθηκα σε αξονικό όπου οι γιατροί αντιλήφθηκαν κάτι που τους ανησύχησε».

«Μεταφέρθηκα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και μετά τη βιοψία, διαγνώστηκαν με μια μορφή καρκίνου που ονομάζεται non-hodgkins lymphoma. Αμέσως άρχισα χημειοθεραπεία. Η πρώτη ήταν στις 12 Δεκεμβρίου του 2020. Η θεραπεία μου ήταν 6 κύκλοι από χημειοθεραπείες και 20 από ακτινοθεραπείες».

Η Άντρη μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μοιραζόταν τα όσα περνούσε, δίνοντας δύναμη και σε άλλους που περνούσαν τα ίδια να συνεχίζουν να πολεμούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιλώντας στην ιστοσελίδα “SigmaLive” , η Άντρη Χαλλουμά ανέφερε τα εξής: «Ήθελα να δώσω δύναμη σε αυτά τα άτομα που περνούσαν το ίδιο γιατί κάπως έτσι βρήκα και εγώ τη δύναμη στην αρχή».

Αξιοθαύμαστη είναι η στάση που κράτησε η οικογένεια της, με τους γονείς, τα αδέρφια και τον αρραβωνιαστικό της, να «γιορτάζουν» κάθε μάχη που κέρδιζε με τη θανατηφόρα ασθένεια.

Σήμερα η Άντρη, μετά από 7 μήνες μάχης, ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, πραγματοποιώντας αυτό που πέρσι χρειάστηκε να αναβάλει.

https://www.facebook.com/andri.challouma/posts/10218409975627077https://www.facebook.com/andri.challouma/posts/10219056050378542

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ