Αναστασιάδης, Ακιντζί
Κύπρος
Ενημερώθηκε στις:

Συνομιλία Αναστασιάδη-Ακιντζί για κορωνοϊό - Έπεται συνάντηση

Η Προεδρία ανακοίνωσε ότι οι δύο ηγέτες είχαν σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία και ότι συμφωνήθηκε όπως Προέδρος Αναστασιάδης συναντηθούν στο Λήδρα Πάλας τη Δευτέρα στις 19:00, μισή ώρα πριν την προγραμματισμένη παρουσία τους στην εκδήλωση της δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για τον Πολιτισμό στον ίδιο χώρο. Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι συμφωνήθηκε όπως συνέλθει η δικοινοτική Τεχνική Επιτροπή Υγείας την ίδια ημέρα στις 18:00 στο Λήδρα Πάλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον κατοχικό ηγέτη, κ. Μουσταφά Ακιντζί, με τον τελευταίο να μεταφέρει τις ανησυχίες του για τους κινδύνους από την εξάπλωση του κορωνοϊού ιού και την ανάγκη συνεργασίας προκειμένου να ληφθούν από κοινού μέτρα για προφύλαξη του κυπριακού λαού», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
  • Σύμφωνα με την Προεδρία, «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, λαμβάνοντας υπόψη το υπέρτερο καθήκον προστασίας των πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, και την ανάγκη λήψης των επιβαλλόμενων μέτρων προς αποτροπή των όποιων κινδύνων από εξάπλωση του ιού, συμφώνησε με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη όπως η δικοινοτική Τεχνική Επιτροπή Υγείας συνέλθει τη Δευτέρα 03 Φεβρουαρίου στις 18:00 στο Λήδρα Πάλας».

«Ενόψει της προγραμματιζόμενης παρουσίας των δύο ηγετών για την εκδήλωση της δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για τον Πολιτισμό στις 7.30μμ στον ίδιο χώρο, συμφωνήθηκε όπως στις 19:00 υπάρξει από κοινού συνάντηση των δύο ηγετών με την Τεχνική Επιτροπή, ούτως ώστε να ενημερωθούν για τους βέλτιστους τρόπους συνεργασίας και τα αναγκαία μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν με στόχο να παρασχεθεί η μέγιστη δυνατή προστασία στον κυπριακό λαό, Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ