ΚΥΠΡΟΣ
Κύπρος

Kύπρος: Θέμα ωρών να αρχίσει η παράνομη γεώτρηση της Τουρκίας

Θέμα ωρών είναι, σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις, να αρχίσει η παράνομη γεώτρηση του "Γιαβούζ" στο τεμάχιο "8" της κυπριακής ΑΟΖ.

Όπως αποκαλύπτει o τηλεοπτικός σταθμός ΣΙΓΜΑ, επικαλούμενος έγκυρες πηγές, το γεωτρύπανο της Άγκυρας έχει πλέον σταθεροποιηθεί σε πολύ κοντινή απόσταση από τον στόχο "Ερατοσθένη Νότιο".

Παράλληλα, έχει συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα εφόδια και υλικά από τα συνοδευτικά σκάφη.

Οι ενδείξεις προδίδουν ολοκλήρωση προεργασιών και ότι επίκειται, πλέον, η έναρξη της παράνομης γεώτρησης για την "αφαίμαξη" τυχόν κοιτάσματος φυσικού αέριου.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

polemos-urania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Για αυτό δεν το εγκαταλείπει ο Ζελένσκι! 10 χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν για την υπεράσπιση του Ποκρόβσκ -Δείτε την περικύκλωση σε live χάρτη

Όσο και εάν επιθυμεί το Κίεβο να διατηρήσει υπό τον έλεγχό του το Ποκρόβσκ, οι δυνάμεις των αμυνόμενων εξουθενώνονται