Κύπρος

Κύπρος: Ισραηλινός έδωσε $9000 για τα νομικά έξοδα της 19χρονης με την υπόθεση του fake βιασμού

Ένας Ισραηλινός άντρας, έκανε δωρεά 9.000 δολαρίων στην Βρετανίδα που εμπλέκεται στην υπόθεση του fake βιασμού στην Κύπρο.«Είναι μια ανθρωπιστική δωρεά, δεν επικροτώ την καταγγελία της» είπε ο Ισραηλινός . Η οικογένεια της 19χρονης άρχισε ένα διαδικτυακό έρανο για να συλλέξει $18,000 για να πληρώσει την νομική της ομάδα.

Ένας άντρας από το Ισραήλ έκανε την μεγαλύτερη δωρεά στον διαδικτυακό έρανο που διεξάγεται για την 19χρονη από την Βρετανία, η οποία αντιμετωπίζει κατηγορίες ψευδούς καταγγελίας βιασμού από 12 Ισραηλίτες στην Κύπρο.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια της 19χρονης άρχισε ένα διαδικτυακό έρανο για να συλλέξει $18,000 για να πληρώσει την νομική της ομάδα όπως αναφέρει το sigmalive.com.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με Times Of Israel, πρόκειται για τον Aryeh Fraser, ο οποίος κατάγεται από το Ισραήλ αλλά διαμένει στο Μαϊάμι. Ο Aryeh δώρισε $9,000 ενώ ήταν ανάμεσα στους πρώτους δωρητές.

«Δεν δικαιολογώ την καταγγελία της. Αυτή είναι μια ανθρωπιστική δωρεά όμως», ανέφερε ο Ισραηλίτης στη Ynet.

«Εάν η κόρη σου αντιμετώπιζε πρόβλημα και δεν είχες λεφτά, εγώ δεν επιλέγω πλευρά με αυτό που κάνω. Δεν υπερασπίζομαι την συμπεριφορά των αγοριών ούτε είμαι δικαστής», ανέφερε.

Μιλώντας στο ίδιο μέσο, ανέφερε ότι ήταν χαρούμενος όταν άκουσε ότι οι Ισραηλινοί είχαν βγει από την φυλακή, αλλά τώρα έχει σκοπό να βοηθήσει την οικογένεια της 19χρονης.

«Αυτό που λέω είναι να επιστρέψει η νεαρή γυναίκα στο σπίτι της και να βάλουμε ένα τέλος σε αυτή την υπόθεση. Το να δικαστεί στην Κύπρο δεν θα βοηθήσει κανέναν”, συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ένα ζευγάρι από το Ισραήλ έδωσε επίσης λεφτά για την 19χρονη. Πρόκειται για την Hadar και τον σύντροφό της.

Μετά την δωρεά δήλωσαν στο Ynet: «Θέλουμε να δείξουμε ότι δεν είμαστε όλοι οι Ισραηλινοί οι ίδιοι. Είναι σημαντικό να δείξουμε ότι στην πραγματικότητα μπορούμε να την στηρίξουμε».

Μάλιστα, η Hadar είπε: «Ως γυναίκα, πιστεύω την Βρετανίδα που είπε ότι έπεσε θύμα βιασμού. Ακόμα και εάν δεν έγινε, οι πράξεις που έγιναν δεν ήταν νόμιμες, όπως το ότι την βιντεογραφούσαν».

Τέλος, να σημειωθεί ότι στη σελίδα του εράνου, ανάμεσα στους δωρητές βρίσκονταν άλλα 265 ονόματα Ισραηλινών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Αδιέξοδο στις ρωσοτουρκικές συνομιλίες: Οι Ρώσοι διαλύουν τουρκικό εξοπλισμό στη Συρία - Πυραυλικές επιθέσεις & διά θαλάσσης

“Πάτησε το κουμπί” για να εξαφανιστούν οι τζιχαντιστές στη Συρία ο Πούτιν και και δεν πρόκειται να κάνει πίσω, ό,τι και...