Κύπρος

Κύπρος: Έκανε και διαδικτυακά μαθήματα στο youtube ο αιμοσταγής «Ορέστης» - Αυτή είναι η φωνή του (βίντεο)

Κάθε φωτογράφος έχει ως δεξί του χέρι το πρόγραμμα phοtoshop. Ίσως το κορυφαίο πρόγραμμα επεξεργασίας διαχείρισης και μετατροπής ψηφιακής εικόνας.

Το πρόγραμμα μπορεί να αλλάξει την πραγματική εικόνα σε τέτοιο βαθμό ώστε κανείς εκτός από ειδικούς  να μην μπορεί να καταλάβει ότι η αληθινή εικόνα έχει αλλοιωθεί.

Οπως ανακάλυψε το alphanews.live ο "Ορέστης" ως φωτογράφος παρέδιδε διαδικτυακά μαθήματα για το πως μπορεί κάποιος να χειρίζεται την εικόνα ακούστε τον ίδιο να περιγράφει, τι έκανε και πως το έκανε.

Τα διαδικτυακά μαθήματα χειρισμού της εικόνας σε γραφίστες και φωτογράφους οι οποίοι μας ανέφεραν ότι οι γνώσεις του Ορέστη αγγίζουν το τέλειο.

Όπως θα ακούσετε και τον ίδιο να λέει αλέα και να επιδεικνύει του πήρε χρόνια για να τελειοποιήσει τις μεθόδους αλλαγής της πραγματικής εικόνας.

Αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά 40λεπτα περίπου διαδικτυακά μαθήματα του διαβόητου  "Ορέστη" με εκατοντάδες άτομα να τα παρακολουθούν και να επιμορφωθούν εν αγνοία τους από τις γνώσεις και τις δεξιότητες του τις οποίες τόσο απλόχερα μοίραζε.

https://youtu.be/ciglk1Z6JLk

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ