Εσωτερική Ασφάλεια
Ενημερώθηκε στις:

Τι ετοιμάζουν; Συνέδριο “Μακεδόνων”-Τούρκων Δ. Θράκης προκαλεί οργή ενώ ανακαλύπτουμε αυτόματα τυφέκια σε Κυψέλη-Κακαβιά

Σκοπιανοί και τουρκικοί κύκλοι υλοποίησαν συνέδριο στην Θεσσαλονίκη με στόχο αλυτρωτικά σχέδια κατά της Ελλάδος και τίποτε άλλο.

“Συνέδριο σήμερα στη Θεσσαλονίκη φιλοσκοπιανών "ψευδομακεδόνων", υποτιθέμενων "Τούρκων της Δυτικής Θράκης", αναφέρει ανάρτηση σε κοινωνικό δίκτυο με φωτογραφία της αφίσας του συνεδρίου αυτού.

Δεν πρόκειται για μια τυχαία ημερομηνία και τοποθεσία, ειδικά για τους Σκοπιανούς, αφού στις 23 Οκτωβρίου 1893 Ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη η Εσωτερική Επαναστατική Οργάνωση Μακεδονίας (VMORO), η οποία αργότερα έγινε το αποκαλούμενο “ψευδο-Μακεδονικό εθνικό κίνημα” με στόχο μέχρι σήμερα την κατάκτηση της αυτονομίας της ελληνικής Μακεδονίας μέσω επαναστατικού αγώνα.

“Στις 23 Οκτωβρίου 1893 ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη η Μακεδονική Επαναστατική Οργάνωση. Στο σπίτι του βιβλιοπώλη Ιβάν Νικόλοφ στη Θεσσαλονίκη, οι έξι ακτιβιστές Κρίστο Τατάρτσεφ, Ντάμε Γκρούεφ, Πέταρ Άρσόφ και άλλους  έθεσαν τα θεμέλια της Οργάνωσης.

Τότε δημιουργήθηκε μια συνωμοτική ομάδα, την οποία αποκαλούν Μακεδονική Επαναστατική Επιτροπή. Η ημέρα αυτή, η 23η Οκτωβρίου, γιορτάζεται από το 2007 ως Ημέρα Μακεδονικού Επαναστατικού Αγώνα”, αναφέρει σκοπιανό ΜΜΕ.

Το πόσο εύκολα φιλοσκοπιανοί και “ Τούρκοι” της Δυτικής Θράκης συνεργάζονται από κοινού κατά της Ελλάδος, είναι απορίας άξιο. Το σίγουρο είναι ότι στο συνέδριο δεν συζητήθηκε τίποτε θετικό για την χώρα μας, ενώ το πιθανότερο θα ήταν να δούμε σύντομα νέες ανιστόρητες απαιτήσεις για μειονότητες εντός Ελλάδος σε συνεργασία των δύο πλευρών.

Κίνδυνος από την ανακάλυψη αυτομάτων τυφέκιων σε Κυψέλη-Κακαβιά

Το επίσης ανησυχητικό είναι η ανακάλυψη αυτομάτων τυφεκίων να κυκλοφορούν εντός ελληνικής επικράτειας από άτομα αμφιβόλου ποιότητας και κυρίως προθέσεων.   

Αξιωματικοί της ευρωπαϊκής  υπηρεσίας φύλαξης Frontex ανακάλυψαν κρυμμένα 3 αυτόματα τυφέκια τύπου καλάσνικοφ, 4 γεμιστήρες, ένα πιστόλι και 1000 σφαίρες, σε αυτοκίνητο που προσπαθούσε να εισέλθει από την Αλβανία στην Ελλάδα.

Επίσης προχθές η ΕΛ.ΑΣ ανακάλυψε τυφέκια καλάσνικοφ και δεκάδες σφαίρες στην κατοχή μιας γυναίκα κατά την διάρκεια ελέγχου από αστυνομικούς το απόγευμα του Σαββάτου στα Πατήσια. Μαζί της εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας Πακιστανός.

 

Σε αυξημένη επαγρύπνηση βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της κατάστασης που διαμορφώνεται στη Μέση Ανατολή και του φόβου επιθέσεων ισλαμιστών και στην Ελλάδα.

Όπως προκύπτει από σειρά εγγράφων που συντάχθηκαν τα τελευταία 24ωρα και φέρουν την ένδειξη «Εμπιστευτικό» και «Κατεπείγον», έχει καταρτιστεί σχέδιο για 150 σημεία που υπάρχει φόβος επιθέσεων..

Σύμφωνα με αναλύσεις και καταγραφές των Αρχών Ασφαλείας, ανάμεσα στα σημεία που θεωρούνται στόχοι πιθανής επιδρομής «αφανών» φανατικών ισλαμιστών συγκαταλέγονται από τη Βουλή των Ελλήνων και τις εγκαταστάσεις δυτικών διπλωματικών αποστολών μέχρι τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, το γειτονικό Μουσείο, αλλά και χώροι πρασίνου και αναψυχής, όπως ο Εθνικός Κήπος, το Πεδίον του Αρεως και άλλα πολυσύχναστα πάρκα στην ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας.

Στην ίδια λίστα συγκαταλέγονται το Ζάππειο, εμπορικά κέντρα σε Μαρούσι, Αγιο Δημήτριο και αλλού, οι 67 σταθμοί του δικτύου του μετρό και του ΗΣΑΠ, οι σταθμοί ΚΤΕΛ Λιοσίων και Κηφισού, στρατιωτικές και αστυνομικές εγκαταστάσεις.

Ενδεικτικές της κινητοποίησης των ελληνικών Αρχών, όμως, είναι και οι αναφορές για ελέγχους σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης με στόχο τον εντοπισμό αναρτήσεων που περιλαμβάνουν κηρύγματα μίσους.

Σε άλλο έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. ζητείται, επίσης, να υπάρχει αυξημένη επιτήρηση και γύρω από στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Ποιοι θα επιχειρούσαν να προκαλέσουν επίτηδες χάος στην ελληνική επικράτεια;

Αυτό νομίζουμε δεν χρειάζεται καμία απάντηση διότι όλοι είναι γνωστοί εδώ και χρόνια  στην ελληνική κοινωνία όλοι αυτοί που θα ωφελούνταν από μια τέτοια κατάσταση στην χώρα μας. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ