Εσωτερική Ασφάλεια
Ενημερώθηκε στις:

Θέλουν να διχάσουν την Δυτική Θράκη! Αριστερά ΜΜΕ μιλούν για “πολιτοφύλακες” σε Καβάλα και Ξάνθη που κυνηγούν μετανάστες

Διχαστικά μηνύματα έρχονται από αριστερό ΜΜΕ, σχετικά με την δημιουργία αυτόκλητων ομάδων πολιτοφυλάκων, μετά τον Έβρο, και σε Ξάνθη και Καβάλα, οι οποίοι κατά τους ίδιο, φέρονται δήθεν “να κυνηγούν παράνομους μετανάστες”.


Υπενθυμίζουμε ότι στην ευρύτερη περιοχή οι αστυνομικές δυνάμεις ελέγχουν πλήρως την κατάσταση, ενώ εξετάζεται κάθε πληροφορία για παράνομους μετανάστες, με άμεση επέμβαση των αρχών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Σύμφωνα με δημοσίευμα, “μαρτυρία πολίτη της περιοχής προς την «Εφ.Συν.», που θέλει να παραμείνει στην ανωνυμία από φόβο μη στοχοποιηθεί (τα στοιχεία του βρίσκονται στη διάθεση της «Εφ.Συν.»): «Στην περιοχή ανάμεσα στην Καβάλα και στην Ξάνθη (Δήμος Νέστου) το βράδυ μαζεύονται και κυνηγάνε πρόσφυγες.

Είναι οπλισμένοι με κυνηγετικά όπλα και κάνουν κανονικό ανθρωποκυνηγητό. Καλούν συνεχώς νέους και μεγαλύτερους πολίτες να ετοιμαστούν με όπλα και να εξαπολύσουν κυνηγητό κατά των προσφύγων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπάρχει μια κατάσταση πολιτοφυλακής και η αστυνομία ενώ γνωρίζει για όλα αυτά δεν επεμβαίνει. Οι άνθρωποι αυτοί είναι επικίνδυνοι και οπλοφορούν κανονικά. Έχουν οργανωθεί σαν μέλη εγκληματικής οργάνωσης, είναι υπερβολικά οργανωμένοι και στοχευμένοι απέναντι σε πρόσφυγες, είναι πλήρως εξοπλισμένοι, χτυπάνε και ληστεύουν. Υπάρχει μεγάλος φόβος γιατί πολλά από τα συγκεκριμένα άτομα έχουν προφυλακιστεί, έχουν κατηγορηθεί για δολοφονίες και ο κόσμος φοβάται.

Είναι πολύ επιθετικά τα άτομα, φοβόμαστε μήπως μας την πέσουν, μας απειλούν. Είναι οπλισμένοι και επικίνδυνοι», τονίζει το άρθρο.
Τα πράγματα οφείλουμε να τα λέμε με το όνομα τους, και οι 13 μετανάστες που συνελήφθησαν από 45χρονο στον Έβρο κατηγορούνται για κακούργημα, ενώ ο ίδιος για πλημμέλημα, αναμένοντας την δίκη του.


Επίσης στην Πάρνηθα συνελήφθησαν δύο Ρομά, έχοντας στην κατοχή τους 19 αναπτήρες και δύο σπρέι ως αυτοσχέδια φλογοβόλα, από την ομάδα ΔΙΑΣ το μεσημέρι στο Μενίδι.Τα δύο άτομα προσπάθησαν να ανέβουν στην Πάρνηθα όπου το πύρινο μέτωπο εκείνη την ώρα είχε περιοριστεί. Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ αντιλήφθηκαν ότι κινούνται ύποπτα, τους σταμάτησαν και τους έκαναν έλεγχο. Όταν διαπίστωσαν ότι στην κατοχή τους είχαν 19 αναπτήρες και δυο σπρέι, τα οποία όπως εκτιμάται θα χρησιμοποιούσαν ως φλογοβόλα, τους οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα.


Δυστυχώς σε τραγικές και δύσκολες επιχειρείται από ορισμένους συγκεκριμένους κύκλους διχαστικές και άκρως επικίνδυνες δηλώσεις, οι οποίες μόνο κακό προκαλούν στους Έλληνες πολίτες.


Υπάρχουν υπηρεσίες ασφαλείας, υπάρχουν οι Ένοπλες δυνάμεις στην χώρα μας, καθώς και δικαστική εξουσία, και κάθε περιστατικό ελέγχεται από όπου και να προέρχεται, και όλα όσα αναφέρουν πολλοί είναι σίγουρα εκ του πονηρού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ