Εσωτερική Ασφάλεια

Έφοδος του Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. στον Έβρο-Συνελήφθησαν Συνοριοφύλακες για διακίνηση μεταναστών- Συνεχίζονται οι έρευνες

Έφοδο στον Έβρο πραγματοποίησαν οι "Αδιάφθοροι" της Ελληνικής Αστυνομίας, με πλήθος προσωπικού της συνοριοφυλακής να συλλαμβάνεται για συμμετοχή σε παράνομα κυκλώματα διακίνησης μεταναστών.

Σε εξέλιξη βρίσκεται τις τελευταίες ώρες επιχείρηση από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, με τη σύλληψη Συνοριοφυλάκων για συμμετοχή σε διακίνηση μεταναστών. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται το Evros-news.gr, οι αστυνομικοί του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων που ήρθαν από την Θεσσαλονίκη, συνέλαβαν ήδη 5 Συνοριοφύλακες από το Τμήμα Συνοριακής Φλυλαης Διδυμοτείχου που έχει έδρα το Ισαάκιο Διδυμοτείχου, ενώ τις επόμενες ώρες μπορεί να συλληφθούν άλλοι 5 και να φτάσουν συνολικά τους 10.

Προφανώς οι συλλήψεις αυτές δεν προέκυψαν ξαφνικά, αλλά οι “Αδιάφθοροι” της ΕΛ.ΑΣ είχαν πληροφορίες για την παράνομη δράση των αστυνομικών που υπηρετούν στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης του Διδυμοτείχου, με έδρα το Ισαάκιο. Τους παρακολουθούσαν και αφού συγκέντρωσαν στοιχεία, ήρθαν στο Διδυμότειχο υπό άκρα μυστικότητα χθες και άρχισαν τις συλλήψεις και τις έρευνες για τις παράνομες ενέργειες συναδέλφων τους.

Τα στόματα είναι ερμητικά κλειστά για την συγκεκριμένη υπόθεση διαφθοράς αστυνομικών και συγκεκριμένα αρκετών Συνοριοφυλάκων που υπηρετούν στο Διδυμότειχο. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν αποκλείεται να αυξηθεί ο αριθμός των συλληφθέντων, ενώ αυτή την στιγμή δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει εμπλοκή και συνεργασία με πολίτες στο κύκλωμα διακίνησης των λαθρομεταναστών, ούτε αν έχουν συλληφθεί και αυτοί.

Εκτιμάται πως τις επόμενες ώρες θα υπάρχει καθαρότερη εικόνα για το μέγεθος του κυκλώματος, καθώς το Εσωτερικών Υποθέσεων κάνει φύλλο και φτερό την περιοχή μετά τις εκτεταμένες έρευνες και τις πρώτες συλλήψεις.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Πύρρεια νίκη” των Rafale F4 για τη “Συμφωνία του Αιώνα”: Η εντατική “Παρισινή διπλωματία” εξασφάλισε 200 μαχητικά που θα αντικαταστήσουν τα F-15C/D Eagles του Ριάντ

Στα μέσα Ιουλίου κατέστη σαφές ότι η Γερμανική κυβέρνηση είχε ματαιώσει την πώληση σαράντα οκτώ μαχητικών αεροσκαφών...