κλειστές δομές
Εσωτερική Ασφάλεια
Ενημερώθηκε στις:

Έβρος: Επεισόδια κατά την διάρκεια διαμαρτυρίας κατοίκων που αντιδρούν στην δημιουργία νέας δομής φιλοξενίας μεταναστών (βίντεο)

Η Κυβέρνηση “επιστράτευσε” για άλλη μια φορά την Αστυνομία, προκειμένου να ξεπεράσει τις αντιδράσεις των κατοίκων και να ξεκινήσει την κατασκευή νέας υπερδομής στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, όπως αναφέρει το Evros-news.gr.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο, αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο χωριό Φυλάκιο του Έβρου καθώς, σύμφωνα με το Evros-news.gr, πριν λίγη ώρα έφτασαν τα πρώτα μηχανήματα στο ΚΥΤ Φυλακίου προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες επέκτασης.

Ο Πρόεδρος της κοινότητας του χωριού Χρήστος Τυρμπάκης ο οποίος πρώτος αντιλήφθηκε την κινητικότητα απεύθυνε έκκληση στους κατοίκους της περιοχής να συγκεντρωθούν στο σημείο προκειμένου να μπλοκάρουν τις ενέργειες.

Πριν λίγη ώρα, όπως θα δείτε και στο συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ, αστυνομικοί της Ασφάλειας Ορεστιάδας, συνέλαβαν σηκωτό τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Φυλακίου Χρήστο Τυρμπάκη, που έχοντας δίπλα του λιγοστούς-ΔΥΣΤΥΧΩΣ- μόνο κατοίκους της περιοχής, πραγματοποιούσε καθιστική διαμαρτυρία για να μην επιτρέψει να περάσουν οι μπουλντόζες και να ξεκινήσουν τα έργα.

Μάλιστα, ο κ.Τυρμπάκης όταν πήγαν να τον συλλάβουν σηκωτό οι Ασφαλίτες της Ορεστιάδας, παρουσία και του Αστυνομικού Διευθυντή Χαράλαμπου Ελευθεριάδη που συντόνιζε όλη την επιχείρηση (κρίσεις στην Αστυνομία έρχονται, πρέπει να δείξει στους ανωτέρους του ότι εκτελεί τις εντολές της Κυβέρνησης), κατέρρευσε λέγοντας τους ότι έχει πρόβλημα με την καρδιά του.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Φυλακίου Χρήστος Τυρμπάκης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο του Evros-news.gr, αφού κατέρρευσε την ώρα που αστυνομικοί της Ασφάλειας υπό τον συντονισμό του Αστυνομικού Διευθυντή Ορεστιάδας Χαράλαμπου Ελευθεριάδη, προσπάθησαν να τον συλλάβουν σηκωτό.

https://www.youtube.com/watch?v=LCYSM4SgGpE

Αρχικά τον πήγαν σηκωτό σε περιπολικό, αλλά επειδή ήταν σε άσχημη κατάσταση η υγεία του, τον εξέτασε γιατρός που διαπίστωσε ότι η πίεση του έφτασε σε επικίνδυνα ύψη.

Ο κ.Τυρμπάκης είχε 21,5 πίεση και υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του και κινδυνεύει επειδή εξέφρασε το αυτονόητο, την εναντίωση του στην προσπάθεια της Κυβέρνησης να δημιουργήσει νέο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ απέναντι από τα υπάρχοντα, για επιπλέον 240 λαθρομετανάστες.  Κάποιοι δυστυχώς δεν υπολογίζουν τίποτα, αρκεί να υλοποιήσουν τη νέα δομή των 23 εκατ. ευρώ στην ακριτική περιοχή.

Στο πλευρό του Χρήστου Τυρμπάκη και η αδερφή του Κούλα Τυρμπάκη που κατέγραψε σε ζωντανή μετάδοση την σύλληψη του Προέδρου του Φυλακίου, ο οποίος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου σε άσχημη κατάσταση, με την πίεση του να φτάνει στο 21 και φόβους για την υγεία του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

https://www.youtube.com/watch?v=L8EErxzjYzs

“Έτσι και πάθει τίποτα ο αδερφός μου θα τα βάλω όλα φωτιά να ξέρετε”, ακύγεται η σπαρακτική φωνή της Κούλας Τυρμπάκη, αδερφής του Προέδρου της Κοινότητας Φυλακίου, βλέποντας τον να έχει καταρρεύσει.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗ

https://www.youtube.com/watch?v=tlB6q-JRzXY

Κι επειδή κάποιοι ρωτάτε που είναι ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, φυσικά και δεν εμφανίστηκε στο Φυλάκιο μια και όπως δήλωσε τις προηγούμενες ημέρες συμφωνεί με την έναρξη των έργων από την Κυβέρνηση για τη δημιουργία νέου ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ για επιπλέον 240 λαθρομετανάστες, αφού θεωρεί ότι ο λαός του Έβρου δικαιώθηκε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ