Εσωτερική Ασφάλεια

Καστελόριζο: Το βίντεο-ντοκουμέντο του Τούρκου «φυγά» που έπεσε στα χέρια των αρχών

Οι ελληνικές αρχές κάνουν «φύλλο και φτερό» τα κινητά τηλέφωνα, που είχαν πάνω τους οι δύο Τούρκοι που έφτασαν την Δευτέρα (27.09.2021) κολυμπώντας, από τα τουρκικά παράλια, στο Καστελόριζο και συνελήφθησαν.

Ο ένας μάλιστα είχε προσπαθήσει να διαφύγει της σύλληψης, μπαίνοντας σε πλοίο της γραμμής και συνελήφθη στη Ρόδο.

Το Open αποκάλυψε το βίντεο που έχει τραβήξει ο ένας από τους δύο, αυτός που κρατείται στο Καστελόριζο με το πάτησε το πόδι του στο μικρό ακριτικό νησί.

Στο βίντεο λέει ότι θαυμάζει τις ομορφιές του νησιού και την αρχιτεκτονική του και έχει πάνω καρφιτσωμένο το στίγμα, δηλαδή το ακριβές σημείο στο οποίο βρίσκεται. Με το θέμα αυτό ασχολούνται οι αρχές, δηλαδή για ποιο λόγο υπάρχουν τόσες λεπτομέρειες.

Στο νησί έχει μεταβεί η κρατική ασφάλεια που θα ασχοληθεί με τους δύο Τούρκους που έχουν συλληφθεί με το θέμα να αντιμετωπίζεται με μεγάλη σοβαρότητα. Οι δύο Τούρκοι κολυμπούσαν με βατραχοπέδιλα και μάσκα, έχοντας σε μία τσάντα μια αλλαξιά ρούχα, μια πυξίδα και δύο μαχαίρια.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ελληνοτουρκικά 0

Μέγα κάζο! Οι Ρώσοι “καρφώνουν” την Άγκυρα: Οι Τούρκοι δεν μπορούν να θέσουν σε λειτουργία τους πυραύλους S-400 κατά της Ελλάδος

Ρώσοι δημοσιογράφοι αποκαλύπτουν ότι δεν έχουν αποσαφηνιστεί από τουρκικής πλευράς, οι πιθανοί λόγοι για την έλλειψη...