Εσωτερική Ασφάλεια

ΕΒΕΑ για πυρκαγιές: Χορήγηση έκτακτου βοηθήματος στις πληγείσες επιχειρήσεις

Τη χορήγηση έκτακτου βοηθήματος για τις επιχειρήσεις – μέλη του που επλήγησαν αποφάσισε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ο προεδρεύων και Α΄ αντιπρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Ιωάννης Συγγελίδης, η διοικητική επιτροπή και το διοικητικό συμβούλιο του ΕΒΕΑ εκφράζουν τη βαθύτατη οδύνη τους και τη συμπαράστασή τους στους πληγέντες από τη μεγάλη πυρκαγιά στην Αττική που έχει προξενήσει τεράστια οικολογική καταστροφή και ανυπολόγιστες ζημιές σε οικίες και επιχειρήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη μνήμη του Κωνσταντίνου Μίχαλου

Το ΕΒΕΑ στη μνήμη του εκλιπόντος προέδρου Κωνσταντίνου Μίχαλου, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο και με απόλυτο αίσθημα ευθύνης, για να στηρίξει έμπρακτα τις επιχειρήσεις – μέλη του που επλήγησαν αποφάσισε τη χορήγηση έκτακτου βοηθήματος από τον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό που είχε ανοιχτεί στην Εθνική Τράπεζα (Αριθμός Λογαριασμού: Νο 040/015702-35) με επωνυμία «ΕΒΕΑ-ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ» από τον Ιούλιο του 2018 μετά τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.

Οι επιχειρήσεις – μέλη του ΕΒΕΑ καλούνται να επικοινωνήσουν με το τμήμα Οργάνων Διοίκησης τηλ. 210-3622158 προκειμένου να ενημερωθούν για τις διαδικασίες και να ταυτοποιηθούν μέσω ΓΕΜΗ για να λάβουν την έκτακτη βοήθεια που προσφέρει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ελληνοτουρκικά 0

Γιατί η ελληνογαλλική συμφωνία είναι κολοσσιαίας σημασίας και αλλάζει το status quo σε Αιγαίο-Αν. Μεσόγειο-Τα "δώρα" των νέων [email protected]

To ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ αποκρυπτογραφεί σε πρωτότυπη ανάλυση την σημασία της νέας Ελληνογαλλικής Στρατηγικής Αμυντικής...