Εσωτερική Ασφάλεια

Φωτιά στη Μάνη: Καλύτερη η κατάσταση λέει ο αντιπεριφερειάρχης

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Καλύτερη είναι η κατάσταση με τις φωτιές στον δήμο της Ανατολικής Μάνης».

Όπως εξήγησε, «σιγοκαίει μία φωτιά σε δύσβατη περιοχή, στη Δεσφίνα και υπάρχει ένα μέτωπο στην ορεινή περιοχή, Κρυονέρι» της Μάνης.

Όσον αφορά το Γύθειο, ο Θεόδωρος Βερούτης είπε ότι «η κατάσταση είναι καλή, οι κάτοικοι που έφυγαν, έχουν επιστρέψει και η πόλη έχει επανέλθει στους κανονικούς της ρυθμούς». 

Ο αντιπεριφερειάρχης ανέφερε επίσης ότι «καλή είναι η κατάσταση με τις φωτιές και σε άλλες περιοχές, όπως το Μαυροβούνι και το Βαθύ, με αρκετούς κατοίκους να έχουν επιστρέψει».

Τονίζεται ότι στην Ανατολική Μάνη συνεχίζουν να επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ το έργο τους συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρα οχήματα της αυτοδιοίκησης.

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Πληροφοριακός πόλεμος Ελλάδος -Τουρκίας: Ελληνικός λογαριασμός δημοσίευσε ολόκληρο χάρτη του προεδρικού συγκροτήματος του Ερντογάν

Για λόγους εθνικής ασφαλείας δεν δημοσιεύουμε κανένα βίντεο των Τούρκων και κακώς ελληνικά ΜΜΕ προχώρησαν στην...