Εσωτερική Ασφάλεια

Σύροι παρίσταναν τους αθλητές και προσπάθησαν να πάνε στη Βιέννη

Παρίσταναν τους αθλητές ομάδας βόλεϊ και εφοδιασμένοι με πλαστά ρουμάνικα διαβατήρια επιχείρησαν να πετάξουν για Βιέννη.

Όμως τα «λαγωνικά» της Ασφάλειας του Αεροδρομίου τους εντόπισαν, τους μπλόκαραν πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο για την αυστριακή πρωτεύουσα και τους πέρασαν χειροπέδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Οι εννέα Σύροι, που παρίσταναν την ομάδα βόλει, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του protothema. gr, συνελήφθησαν λίγο μετά τις 20: 00 το βράδυ της Κυριακής. Εφοδιασμένοι με πλαστά ρουμάνικα διαβατήρια και αθλητική περιβολή επιχείρησαν να πετάξουν με την πτήση W6 2686 για Βιέννη στης 21: 30.

Όμως η παρατηρητικότητα των αστυνομικών της Ασφάλειας του «Ελευθέριος Βενιζέλος» στάθηκε αφορμή για να μπλοκαριστούν λίγη ώρα πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο και να συλληφθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


«Οι αστυνομικοί του αερολιμένα ρίχνονται καθημερινά στη μάχη αποτρέποντας την είσοδο και έξοδο επιτηδείων που κάνουν χρήση πλαστών ή παταποιημένων εγγράφων. Ωστόσο, η λειψανδρία αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο τα αποτελέσματα του θα φανούν όταν ο αερολιμένας θα αρχίσει και πάλι να λειτουργεί στη μετά κορωνοιού εποχή. Τα προβλήματα είναι μεγάλα καθώς ο μικρός αριθμός δεν επαρκεί για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες» τονίζει στο protothema. gr o πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής κ. Γιώργος Καλλιακμάνης.

IMG_8615

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ