Εσωτερική Ασφάλεια

Ηράκλειο: Πακιστανός προσπάθησε να ασελγήσει πάνω σε 13χρονο

Συναγερμός σήμανε χθες σε χωριό της Μεσαράς στο Ηράκλειο, όπου ένας αλλοδαπός φέρεται να επιχείρησε να ασελγήσει σε ένα ανήλικο αγόρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν υπήκοο Πακιστάν ο οποίος κατηγορείται ότι επιχείρησε ή κατάφερε να φιλήσει στο στόμα τον ανήλικο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 13χρονος πήγε στο σπίτι του αλλοδαπού, ο οποίος είναι γείτονας, μαζί με συγγενή του.

Ο 13χρονος το έβαλε στα πόδια και ενημέρωσε τον πατέρα του, ο οποίος με τη σειρά του κάλεσε την αστυνομία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Αρχίζει το “ματς”- Ο Πούτιν διέταξε την κατάρριψη οποιουδήποτε βρετανικού, γαλλικού ή γερμανικού μεταγωγικού στην Δυτική Ουκρανία

Το Κρεμλίνο θα κάνει την δική του επίδειξη δύναμης με νέα μαζική αεροπορική και πυραυλική επίθεση στο ουκρανικό έδαφος