Εσωτερική Ασφάλεια
Ενημερώθηκε στις:

Σουφλί: Συνοριοφύλακας τραυματίστηκε σοβαρά σε καταδίωξη παράνομων μεταναστών

Συνοριοφύλακας τραυματίστηκε σοβαρά σπάζοντας το πόδι του χτες τη νύχτα τις πρωινές ώρες. σε αγροτική περιοχή του Μικρού Δερείου Σουφλίου, κατά την καταδίωξη ομάδας λαθρομεταναστών. 

Ο νεαρός αστυνομικός, σύμφωνα με το evros-news, που κατάγεται από τον Έβρο και συγκεκριμένα από χωριό του ορεινού όγκου Σουφλίου, προέρχεται από τους 400 Συνοριακούς Φύλακες οι οποίοι προσελήφθησαν πέρυσι για να ενισχύσουν την φύλαξη των ελληνοτουρκικών συνόρων, καταδίωκαν με τα πόδια μαζί με συναδέρφους του λαθρομετανάστες μέσα σε χωράφια. Κάποια στιγμή έπεσε σε ένα μεγάλο κενό και τραυματίστηκε σοβαρά, αφού έσπασε το πόδι του όπως διαπιστώθηκε λίγο αργότερα στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου μεταφέρθηκε.

Σήμερα χειρουργήθηκε από τον Διευθυντή της Χειρουργικής Ορθοπεδικής Κλινικής Βασίλη Γαλάνη και όλα πήγαν καλά κατά την επέμβαση που τελείωσε πριν λίγη ώρα. Διαπιστώθηκε όμως ότι έσπασε τον μηρό του και θα μείνει αρκετό χρονικό διάστημα εκτός υπηρεσίας. Από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν κοντά του εκπρόσωποι της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν.Έβρου και όπως έγραψε ο Πρόεδρος Χρυσοβαλάντας Γιαλαμάς:

“Από την πρώτη στιγμή η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Έβρου είναι σε συνεχή επικοινωνία προς συμπαράσταση του τραυματισμένου Συναδέλφου μας.

Το ατύχημα συνέβη χτες πρωινές ώρες σε αγροτική περιοχή του Μικρού Δερείου… Ήδη έχει γίνει χειρουργική επέμβαση στο πόδι του Συναδέλφου στο νοσοκομείο του Διδυμότειχου (τις θερμές μας ευχαριστίες στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου για την άμεση ανταπόκριση τους) και είναι επιτυχημένη. Ο ζήλος,το φιλότιμο για το καθήκον για την φύλαξη των συνόρων της πατρίδας μας συνεχίζεται..

Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ν.Έβρου από την πρώτη στιγμή δείχνει την συμπαράσταση στον Συνάδελφο μας και του εύχεται ολόψυχα περαστικά και γρήγορα να είναι δίπλα μας..

Υ.Γ: Συνάδελφοι μου το πιο σημαντικό είναι η υγεία μας, να γυρίζουμε σπίτι γιατί όλοι μας έχουμε κάποιους να μας περιμένουν”.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ