Εσωτερική Ασφάλεια

Οι Εκκλησίες κλειστές & η φωνή του ιμάμη στο ΚΥΤ της Μόριας στη διαπασών!

Την στιγμή που απαγόρευσαν στους Χριστιανούς να επισκεφθούν τις εκκλησίες με πρόσχημα την πανδημία, οι μουσουλμάνοι οι οποίοι έχουν μπει παράνομα στη χώρα μας προσεύχονται κανονικά. 
 
Πρόκειται για την απόλυτη υποκρισία, καθώς όπως φαίνεται κάποιοι έχουν πρόβλημα με την Ορθοδοξία. 

Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη Μόρια δεν έχει προηγούμενο. Από τα μεγάφωνα ακούγεται στη διαπασών η προσευχή του ιμάμη. Η φωνή ακούγεται μέχρι την Παναγιούδα.

Όσοι είναι υπεύθυνοι για αυτά που ζούμε λέγονται Έλληνες;

Να επισημάνουμε (για όσους δεν γνωρίζουν) πως η Παναγιούδα είναι μερικά χιλιόμετρα μακριά από το ΚΥΤ της Μόριας, σύμφωνα με τα tourkikanea.gr. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το επισημαίνουμε για να γίνει αντιληπτή η ένταση στα μεγάφωνα. Φυσικά μην ρωτήσουμε αν υπάρχει άδεια λειτουργίας ιερού χώρου-τζαμιού.  

Posted by Makis Pavlellis on Thursday, May 14, 2020

Posted by Makis Pavlellis on Thursday, May 14, 2020

Βγήκαν οι χατζάρες  

 


Ενω τω μεταξύ πριν λίγα 24ωρα, συνελήφθησαν σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, πέντε (5) αλλοδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται –κατά περίπτωση- για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς και για το αδίκημα της βίας κατά υπαλλήλων, σύμφωνα με τα lesvospost και το lesvosnews.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι, τέσσερις (4) εκ των συλληφθέντων κατείχαν από κοινού τρία (3) αιχμηρά μεταλλικά αντικείμενα (σπαθιά και δρεπάνι).

Ενώ ο έτερος δράστης βιαιοπράγησε σε βάρος των αστυνομικών, προκειμένου να αποτρέψει τον έλεγχο.

Στο πλαίσιο των ερευνών, κατασχέθηκαν τα παραπάνω αντικείμενα, καθώς και ηλεκτρικός τροχός. 

Που οδεύει η χώρα μας τελικά;

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ