Εσωτερική Ασφάλεια
Ενημερώθηκε στις:

''Iσλαμαμπάντ'' συνοικίες της Ελλάδας: Μουσουλμάνοι προσεύχονται στον Αλλάχ εν μέσω πανδημίας! - Δείτε βίντεο

Την στιγμή που οι Έλληνες βρίσκονται κλεισμένοι στα σπίτια τους, οι μουσουλμάνοι όχι μόνο κυκλοφορούν ελεύθεροι, αλλά προσεύχονται και στον Αλλάχ! 

Πραγματικά αρχίζουμε και πιστεύουμε πως οι παράνομοι μετανάστες στη χώρα μας έχουν περισσότερα δικαιώματα στη πατρίδα μας. 

Στο πρώτο βίντεο που βρήκαμε στο twitter, βλέπουμε μουσουλμάνουν να κάνουν προσευχή στη μέση του δρόμου, ενώ από δίπλα τους περνάνε αστυνομικοί.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε άλλα στιγμιότυπα βλέπουμε μετανάστες να ''μπουκάρουν'' στα λεωφορεία, ενώ σε βίντεο από την Κομοτηνή, φαίνεται πως γίνονται, ή γίνονταν λειτουργίες σε τζαμιά! 

Ίδιες εικόνες βλέπουμε και στην Ολλανδία.


Κάπου εδώ θα πρέπει να γνωρίζουμε το εξής. Σύμφωνα με το ΦΕΚ αποφασίζεται η προσωρινή απαγόρευση της τέλεσης κάθε είδους λειτουργιών και ιεροπραξιών σε όλους ανεξαιρέτως τους χώρους θρησκευτικής λατρείας (κάθε είδους και κάθε νομικού, κανονικού και εν γένει θρησκευτικού καθεστώτος ναών και παρεκκλησίων, ευκτηρίων οίκων, τεμενών κ.λπ.) κάθε δόγματος και θρησκείας, ανεξαρτήτως μεγέθους και χωρητικότητάς τους, στο σύνολο της Επικράτειας, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας και για το χρονικό διάστημα από 16.3.2020 έως και30.3.2020, κατά τα αναφερόμενα στις σχετικές εισηγήσεις της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού COVID-19.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ίδια ώρα δεκάδες παράνομοι μετανάστες μεταφέρθηκαν, άγνωστο πως, στην Ιεροπηγή Καστοριάς και οι κάτοικοι καταγγέλλουν λεηλασίες και κλοπές σε σπίτια και εκκλησίες.

Κάτι δεν πάει καλά σε αυτή την χώρα. 

Δείτε βίντεο:  

 

https://twitter.com/athinaxa79/status/1247923862337191936https://twitter.com/loukalex/status/1247920333983793157https://twitter.com/brollejrhoff/status/1247868657260167171

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ