Εσωτερική Ασφάλεια
Ενημερώθηκε στις:

Σοβαρό περιστατικό στον Έβρο: Επίθεση δουλεμπόρων με… χατζάρες σε φουσκωτό του Λιμενικού στις εκβολές του ποταμού


Ένα σοβαρό περιστατικό έάβε χώρα στον Έβρο. Ο Ερντογάν έχει στείλει ακραίους ισλαμιστές στα σύνορα, οι οποίοι είναι έτοιμοι για όλα. 

Οι Ελληνικές Δυνάμεις όμως έχουν στείλει το μήνυμά τους και δεν περνάει κανείς πλέον.
 

Επίθεση δουλεμπόρων σε φουσκωτό του Λιμενικού της Αλεξανδρούπολης, στην θαλάσσια περιοχή των εκβολών του ποταμού Έβρου, σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, αν και δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημα από το Λιμενικό ή το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, τις πρώτες πρωινές ώrες το φουσκωτό σκάφος του Λιμενικού της Αλεξανδρούπολης που περιπολούσε στην θαλάσσια περιοχή στο ύψος του Δέλτα του ποταμού Έβρου, στις εκβολές του δηλαδή στο Θρακικό Πέλαγος, εντόπισαν φουσκωτή βάρκα να μεταφέρει πάνω από 30 λαθρομετανάστες.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν πλησίασαν και με βάση την πάγια τακτική έκαναν αναγνώριση και προσπάθησαν να συλλάβουν τους διακινητές ζητώντας τους να παραδοθούν, αυτοί ξαφνικά έβγαλαν ένα-δυο τεράστια σπαθιά και προσπάθησαν να επιτεθούν και να… τρυπήσουν το φουσκωτό. Όμως η ψυχραιμία και η άμεση αντίδραση των Λιμενικών δεν το επέτρεψε.

Την ίδια στιγμή έστριψαν το τιμόνι και ανέπτυξαν ταχύτητα προς τα τουρκικά χωρικά ύδατα και έτσι κατάφεραν να ξεφύγουν, αλλά απέτυχε η προσπάθεια τους να αποβιβάσουν σε κάποιο σημείο της ελληνικής ακτής τους λαθρομετανάστες που μετέφεραν.  

Το σκάφος του Λιμενικού επέστρεψε κανονικά στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και φυσικά έγινε ενημέρωση για το περιστατικό, στο οποίο όμως δεν δόθηκε συνέχεια, αφού αποτράπηκε η προσπάθεια των δουλεμπόρων να φέρουν στον Έβρο από την θάλασσα όσους μετέφεραν όπως γινόταν συχνά πριν λίγο καιρό. Φαίνεται πως μετά το “σφράγισμα” των χερσαίων συνόρων του Έβρου, οι διακινητές επιλέγουν να φέρνουν τους λαθρομετανάστες από την θάλασσα. 

Ταυτόχρονα όμως, οι πολίτες δείχνουν πως τα ΜΑΤ την ευγνωμοσύνη τους με τις εικόνες στις Καστανιές να συγκλονίζουν!

 

Έλληνας στις Καστανιές: "Πιστεύω παιδιά τώρα ότι βγαίνει το μεροκάματο"

"Πιστεύω παιδιά τώρα ότι βγαίνει το μεροκάματο" φωνάζει ο παλίκαρος Έλληνας στις Καστανιές και μέσα στο χαμό, έχει το κουράγιο να "γλεντάει" τους επιτιθέμενους. Ναι. Πλεόν μιλάμε για επιτιθέμενους ξεκάθαρα! Όλο το ρεπορτάζ των επεισοδίων εδώ: https://bit.ly/2Jb5JQK

Gepostet von e-evros.gr am Montag, 23. März 2020
Υποδοχή ελληνικών δυνάμεων

Ένα ακόμη video με τα "μάτια" των Ελληνικών δυνάμεων από την υποδοχή των κατοίκων των Καστανεών! Η μόνη λέξη που μπορεί να περιγράψει την εικόνα είναι ΡΙΓΟΣ. 🇬🇷🇬🇷 #ΕΒΡΟΣ #Καστανιες

Gepostet von Kastanies Evrou am Montag, 23. März 2020

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ