λιμενικό
Εσωτερική Ασφάλεια

Πλακιωτάκης: Ενισχύονται οι λιμενικές αρχές σε Λέσβο, Χίο, Σάμο

Είμαστε αποφασισμένοι να φυλάξουμε τα θαλασσιά σύνορα στο μέγιστο βαθμό τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Πλακιωτάκης δήλωσε ότι ειδικά σε Λέσβο, Χίο και Σάμο ενισχύθηκαν οι λιμενικές αρχές και υπάρχει σχέδιο για περαιτέρω ενίσχυση τους.

Ο υπουργός Ναυτιλίας επισήμανε ότι στα τουρκικά παράλια έχει συσσωρευτεί αρκετός κόσμος που θέλει να περάσει στην Ελλάδα και τόνισε ότι η ΕΕ οφείλει να ενισχύσει τα ελληνικά σύνορα – που είναι και ευρωπαϊκά – όχι μονό με κονδύλια αλλά και με προσωπικό και τα κατάλληλα μέσα.

Αναφερόμενος στις αφίξεις δήλωσε ότι είχαμε και χθες βραδύ και σήμερα το πρωί αλλά όχι αυξημένες, λόγω και της κακοκαιρίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Έλληνες κατοικούσαν στα παράλια της Μεσογείου: Εκατομμύρια Τούρκοι πολίτες έχουν Ελληνικό αίμα προκαλώντας φρενίτιδα στην Άγκυρα

Αν και η εθνική ταυτότητα είναι τουρκική για εκατομμύρια Τούρκους πολίτες η βιολογική ταυτότητα τους είναι εντελώς...
πολεμικη αεροπορια
Εθνικά θέματα 0

«Μου φάνηκε ότι είχε πέσει»: Συγκλονίζει ο κάτοικος που εντόπισε το στρατιωτικό ελικόπτερο στην Κρήτη – Επιχείρηση ανάσυρσης με Chinook

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για την αναγκαστική προσγείωση του ελικοπτέρου στο Ηράκλειο. Η μαρτυρία του ανθρώπου...