Εσωτερική Ασφάλεια

Ξέφυγε η κατάσταση και στην Κω: Αλλοδαποί με καδρόνια και πέτρες κατά κατοίκων στο Πυλί

Ανησυχία επικράτησε το βράδυ της Πέμπτης στο Πυλί, όταν περίπου 150 μετανάστες κατέβηκαν στο χωριό με πέτρες και καδρόνια. Οι κάτοικοι μόλις άκουσαν φασαρία, βγήκαν στους δρόμους, όμως χάρη στην άμεση επέμβαση της Αστυνομίας, οι μετανάστες οδηγήθηκαν προς το hot spot.

Κάτοικοι μας κατήγγειλαν ότι οι μετανάστες πετούσαν πέτρες προς το μέρος τους και προς τα σπίτια της περιοχής, ενώ οι αστυνομικοί παρακαλούσαν τους κατοίκους να φύγουν για να μην εξαγριωθούν περισσότερο οι μετανάστες.

Οι κάτοικοι μας ανέφεραν επίσης, τον φόβο τους ότι νιώθουν ανασφαλής, αφού η αστυνομική παρουσία δεν είναι επαρκής και ότι σε περίπτωση που επαναληφθεί παρόμοιο επεισόδιο, ποιος μπορέι να τους εγγυηθεί την ασφάλειά τους.

Αστυνομική παρουσία παραμένει στην περιοχή, για παν ενδεχόμενο.

Δείτε βίντεο από το σημείο: 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Το σχέδιο “Ιμπραήμ”σε εξέλιξη - Ελληνίδα πολύτεκνη μητέρα βάζει τα “ γυαλιά” σε υπουργό και πολιτική ελίτ της χώρας για την υπογεννητικότητα

Είμαστε σε πορεία εθνοτικού αφανισμού- Απαιτούνται μέτρα πραγματικής στήριξης της ελληνικής οικογένειας και δραστική...
Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ-Στα μουλωχτά Τουρκία και Συρία συμμετέχουν σε μυστικές συνομιλίες και συμφωνία για τα θαλάσσια σύνορα

Έρχεται νέος αιφνιδιασμός για Κύπρο-Ελλάδα στην Μεσόγειο ενώ η Ελλάδα κινδυνεύει και από την πλευρά της Λιβύης στην...