Εσωτερική Ασφάλεια

Ο Ρουβίκωνας δημοσιοποίησε το βίντεο από το «ντου» στην ιταλική πρεσβεία


Δείτε το βίντεο

Το βίντεο με την επίθεση στην ιταλική πρεσβεία στην Αθήνα, το απόγευμα της Κυριακής, ανήρτησε ο Ρουβίκωνας.

Στο βίντεο φαίνεται καθαρά ότι στην επίθεση μετείχαν και γυναίκες καθώς και ότι κάποιοι από την αναρχική συλλογικότητα πήδηξαν τον φράχτη και μπήκαν στον περίβολο της πρεσβείας.

Η ΕΛΑΣ διέψευδε την εισβολή εντός της πρεσβείας, αλλά το βίντεο είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

//www.liveleak.com/e/kaQSB_1549214854

Δέκα τέσσερις προσαγωγές έχουν γίνει συνολικά από την αστυνομία μετά την επίθεση μελών του Ρουβίκωνα με μπογιές στην ιταλική πρεσβεία στην Αθήνα.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία η ομάδα που πέταξε μπογιές στο προαύλιο της ιταλικής πρεσβείας αποτελούνταν από 16 άτομα τα οποία αμέσως μετά την επίθεση σκορπίστηκαν στα γύρω στενά .

Οι 14 προσαχθέντες είναι 6 Έλληνες, 4 Κύπριοι και 4 αλλοδαποί οι οποίοι εξετάζονται στην κρατική ασφάλεια για να διαπιστωθεί αν έχουν σχέση με την ενέργεια.

Στέλεχος του Ρουβίκωνα σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει ότι η κίνηση έγινε για λόγους αλληλεγγύης στους Ιταλούς που διώκονται από το ιταλικό κράτος για την παρουσία τους στη Ροζάβα της Συρίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

polemos-ukrania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Συναγερμό στο ουκρανικό επιτελείο προκαλεί μία νέα ρωσική τακτική -Έχασαν 14 χωριά σε μία εβδομάδα από αυτήν την πανέξυπνη νέα μέθοδο επίθεσης της Μόσχας

Η ρωσική εαρινή επίθεση αποκτά δυναμική χάρις σε μία τρομερά αποτελεσματική νέα τακτική, η οποία βοηθά τους Ρώσους να...