Εσωτερική Ασφάλεια

Η ΕΛΑΣ αποσύρει, μετά τον σάλο, τα ημερολόγια με τους κατάπτυστους χάρτες με τη «Μακεδονία» και τη «Β. Κύπρο»

Τη διενέργεια διοικητικής έρευνας διέταξε η Ελληνική Αστυνομία καθώς διαπιστώθηκε ότι στα ημερολόγια του Σώματος για το 2019 έχει εκτυπωθεί χάρτης που αναφέρει την ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία» και τα κατεχόμενα της Κύπρου ως «Βόρεια Κύπρος».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, τα ημερολόγια έχουν εκτυπωθεί από ιδιωτική εταιρεία και, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «σε έναν από τους χάρτες που εμπεριέχονται σε αυτά, εκ παραδρομής έχουν αποτυπωθεί εσφαλμένα ονομασίες γειτονικών μας χωρών».

Οπως ενημερώνει μάλιστα η ΕΛΑΣ, ανακαλούνται άμεσα όσα από τα ημερολόγια έχουν διατεθεί σε αστυνομικές Υπηρεσίες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

apache
Κόσμος 0

Με την «όρεξη» έμειναν οι Ινδοί! Το μεταγωγικό που θα τους παρέδιδε τα 3 τελευταία Apache τους έκανε αναστροφή εν πτήσει και επέστρεψε στις ΗΠΑ -Ποιος ο λόγος

Όλα κυλούσαν ομαλά για την παράδοση των τριών τελευταίων επιθετικών ελικοπτέρων AH-64E Apache του ινδικού στρατού,...