Αρχείο

Ντροπή! «Μακεδονία» και «Βόρεια Κύπρος» σε χάρτη της Ελληνικής Αστυνομίας - Ισοπεδώνονται τα πάντα επί ΣΥΡΙΖΑ - Φωτογραφία-ντοκουμέντο

Σε μία άνευ προηγούμενου πρόκληση προχώρησαν οι δημιουργοί της ατζέντας της Ελληνικής Αστυνομίας για το 2019. Σε χάρτη που περιέχεται στην ατζέντα της Ελληνικής Αστυνομίας αναγράφονται τα Σκόπια ως «Μακεδονία», ενώ παράλληλα εμφανίζεται και το ψευδοκράτους της «Βόρειας Κύπρου».

Επί κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όπου υπογράφονται παραχωρητικές και προδοτικές συμφωνίες και οι προκλήσεις μένουν αναπάντητες, η ΕΛληνική Αστυνομία εκτίθεται με τη νέα της ατζέντα, όπου αναγνωρίζει τις επιτομές της Κατοχής και του αλυτρωτισμού.

Η ατζέντα που διατίθεται προς πώληση σε όλες της αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας περιλαμβάνει χάρτη που αναγράφει τη FYROM ως Μακεδονία. Ο ίδιος χάρτης αναφέρει το ψευδοκράτος της Κύπρου ως Βόρεια Κύπρο.

Τη διενέργεια διοικητικής έρευνας διέταξε η Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, τα ημερολόγια έχουν εκτυπωθεί από ιδιωτική εταιρεία και, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «σε έναν από τους χάρτες που εμπεριέχονται σε αυτά, εκ παραδρομής έχουν αποτυπωθεί εσφαλμένα ονομασίες γειτονικών μας χωρών».

Όπως ενημερώνει μάλιστα η ΕΛΑΣ, ανακαλούνται άμεσα όσα από τα ημερολόγια έχουν διατεθεί σε αστυνομικές Υπηρεσίες.

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία:

94e033419c5c57242d0d2b086e54f2f8_XL
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...