Εσωτερική Ασφάλεια

Ρωσική προειδοποίηση: «Κίνδυνος-θάνατος για την Ελλάδα οι μετανάστες» - «Σκοτώνουν αθώους πολίτες» - «Ύποπτος ο ρόλος της Τουρκίας»

Αρθρο-προειδοποίηση από την Ρωσία για το μεταναστευτικό. Σε ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα, οι Ρώσοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την χώρα μας. 

Τα στοιχεία που παραθέτουν είναι άκρως αποκαλυπτικά, οι αριθμοί επικίνδυνοι και το ερώτημα που έρχεται στο μυαλό όλων είναι το εξής: Και μετά τι ακολουθεί;

Σε μία εποχή που η πατριωτική κυβέρνηση της Ιταλίας λέει στοπ στην παράνομη μετανάστευση, η Ελλάδα δέχεται συνεχώς νέα κύματα παράνομων μεταναστών, με την βοήθεια ΜΚΟ και Τούρκων δουλεμπόρων.

Το άρθρο εδώ κάνει ειδική μνεία σε ΜΚΟ και Τούρκους και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο.

Το ανησυχητικό στο άρθρο, είναι στο εξής σημείο: Σύμφωνα με στοιχεία, ο αριθμός των παράνομων μεταναστών από την Αφρική και κυρίως από την Συρία στην Ελλάδα, φθάνει σχεδόν τους 80.000, δηλαδή 22, 486 περισσότεροι από ό,τι ήταν την 1η Ιανουαρίου του 2018. Ο αριθμός δε που επέστρεψε στην Τουρκία φθάνει μόνο στους... 2.000.

Πολλοί από τους μετανάστες που έφυγαν από τα hot-spot των νησιών, περιπλανώνται πλέον στην Αθήνα, φθάνουν δε και στο σημείο να σκοτώνουν και αθώους Ελληνες, όπως αναφέρει το άρθρο. Είναι χρήστες ναρκωτικών και αποτελούν κίνδυνο-θάνατο για τους Αθηναίους.

Το Ρωσικό άρθρο κάνει και αναφορά στα 400 χρόνια σκλαβιάς από τους Οθωμανούς και στο ότι οι Ελληνες δεν έχουν και τα καλύτερα των συναισθημάτων για τους μουσουλμάνους.

Είπαμε, οι Ρώσοι φαίνεται να γνωρίζουν πολλά. Το ζητούμενο επίσης είναι πόσοι από αυτούς τους 80.000 είναι άνδρες.

Πολλοί εξ'αυτών, έρχονται με άγριες διαθέσεις στην χώρα μας. Αρκετοί είναι ποτισμένοι με ακραίες ισλαμιστικές ιδέες, ενώ κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει εάν και κατά πόσον λειτουργούν ως όργανα της ΜΙΤ για να δημιουργήσουν στο άμεσο μέλλον προβλήματα στη χώρα μας.

Oι αξιωματικοί των ειδικών υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. φοβούνται τον προσηλυτισμό… υποχρέωσης. Δηλαδή την περίπτωση κάποιος εγκλωβισμένος τζιχαντιστής παρέχοντας βοήθεια σε κάποιους μετανάστες, τους προκαλέσει το συναίσθημα ανταπόδοσης και συμμετοχής σε πυρήνα ή αυτόνομα ως «μοναχικός λύκος».

Aπό τα μέσα του 2015 το Ισλαμικό Κράτος έχει αναθέσει σε μέλη του να διεισδύσουν στο προσφυγικό-μεταναστευτικό ρεύμα με σκοπό την προπαγάνδα και τη στρατολόγηση νέων “στρατιωτών”.

Κάποιοι από αυτούς, μάλιστα, είχαν μέχρι και USB με οδηγίες για το πώς πρέπει να προσεγγίζουν, τι να λένε και τι βίντεο να δείχνουν.

Hταν άτομα που μετά την εκπαίδευσή τους στη Συρία επέστρεφαν σταδιακά στην Ευρώπη από το 2014. Οι στρατολογητές πλησιάζουν άνδρες νεαρής ηλικίας χωρίς οικογένεια.

Χρειάζεται λοιπόν μεγάλη προσοχή, διότι η ρωσική αναφορά προκαλεί προβληματισμό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...
Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...