Εσωτερική Ασφάλεια

Αναρχικοί επιτέθηκαν με σφυριά σε δικηγορικά γραφεία στην Αθήνα – Το βίντεο ντοκουμέντο!


Αναρχικοί κάνουν "ντου" σε δικηγορικά γραφεία και προκαλούν πανικό. Οι κινήσεις των κουκουλοφόρων...

Εικόνες από την επίθεση, που πραγματοποίησαν αναρχικοί, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (22-03-2018), σε δικηγορικά γραφεία που βρίσκονται επί της οδού Μπούσγου στην Αθήνα, έδωσε στη δημοσιότητα η “Αναρχική Συλλογικότητα Καλλιθέας-Μοσχάτου”.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο απαθανατίζεται το “ντου” τριών κουκουλοφόρων στην είσοδο των γραφείων δικηγορικής εταιρείας, η οποία διαχειρίζεται “κόκκινα” δάνεια για funds και οφειλές για εταιρείες τηλεπικοινωνιών.

Οι κουκουλοφόροι προκάλεσαν με σφυριά εκτεταμένες υλικές ζημιές στην είσοδο, ενώ έριξαν φέιγ βολάν με συνθήματα απειλητικού περιεχομένου.

«Καμία ανοχή στους εχθρούς του λαού, θα μας βρείτε μπροστά σας», αναφέρει το μήνυμα που συνοδεύει το βίντεο-ντοκουμέντο.

Το βίντεο ντοκουμέντο της επίθεσης

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fasykamo%2Fvideos%2F230713290810638%2F&show_text=0&width=560

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

polemos-urania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Για αυτό δεν το εγκαταλείπει ο Ζελένσκι! 10 χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν για την υπεράσπιση του Ποκρόβσκ -Δείτε την περικύκλωση σε live χάρτη

Όσο και εάν επιθυμεί το Κίεβο να διατηρήσει υπό τον έλεγχό του το Ποκρόβσκ, οι δυνάμεις των αμυνόμενων εξουθενώνονται