Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Με "Γερμανικές πλάτες" έρχονται νέα προϊόντα αντιβαλλιστικής προστασίας από την Nurol Technology για τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις

Η τουρκική αμυντική βιομηχανία είναι γεγονός ότι έχει κάνει άλματα τα τελευταία χρόνια σε σημαντικούς τομείς, παράγοντας ολικά συστήματα-μέσα και πυρομαχικά προηγμένης τεχνολογίας.

Με τον τρόπο αυτό ενισχύει την μαχητική ισχύ των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας της, εξάγοντας σε άλλες χώρες μερικά από αυτά, συμβάλλοντας έτσι στην τουρκική οικονομία αλλά και στην εξωτερική πολιτική της χώρας, στα πλαίσια της στρατιωτικής διπλωματίας.

Φαίνεται επίσης  ότι η τουρκική αμυντική βιομηχανία, επιθυμεί να αναχθεί σε κορυφαίο πυλώνα ανάπτυξης της χώρας της, είτε ενισχύοντας την συνεργασία της με αμυντικές εταιρείες προηγμένων χωρών ή ακόμη και εξαγοράζοντας το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών τους.

Τουρκική αμυντική εταιρεία εξαγόρασε  Γερμανική εξειδικευμένη στην βαλλιστική προστασία

Με βάση το τελευταίο επισημαίνουμε άρθρο τουρκικού ΜΜΕ με τίτλο "Η Τουρκία  αγόρασε γερμανική αμυντική εταιρεία που ήθελαν οι ΗΠΑ", το οποίο αναφέρει:

"Η Nurol Technology, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές προηγμένων τεχνικών βαλλιστικών κεραμικών στην Τουρκία και στον κόσμο , έκανε μια σημαντική κίνηση στον τομέα των προηγμένων τεχνικών κεραμικών τεχνολογιών αγοράζοντας την πλειοψηφία των μετοχών της γερμανικής παραγωγού πρώτων υλών κεραμικών Industriekeramik Hochrhein (IKH).

Η εταιρεία, η οποία αναπτύσσει και παράγει καινοτόμες κεραμικέςλύσεις, δραστηριοποιείται στην αυτοκινητοβιομηχανία, τη μηχανολογία, την αεροδιαστημική, την επεξεργασία χάλυβα, τη χύτευση, τη βιομηχανία χαρτιού και κλωστοϋφαντουργίας, τη βιομηχανία γυαλιού, την περιβαλλοντική και ενεργειακή μηχανική και τον τομέα της υγείας.

Ο Γενικός Διευθυντής της Nurol Technology, Selim Baybaş, δήλωσε ότι ως εταιρεία, συνεχίζουν τις δραστηριότητές τους σε δύο βασικούς τομείς: την παραγωγή κεραμικών και σύνθετων.

Δηλώνοντας ότι κάνουν ένα στρατηγικό σχέδιο για την κάθετη επέκταση και αποκτούν νέες δυνατότητες σε αυτούς τους τομείς, ο Baybaş τόνισε ότι θέλουν να είναι ο μεγαλύτερος, καλύτερος, πιο προηγμένος κατασκευαστής βαλλιστικών προϊόντων και βαλλιστικών κεραμικών στον κόσμο ως Nurol Holding 

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Baybaş δήλωσε ότι απέκτησαν τις πλειοψηφικές μετοχές μιας εταιρείας που είχε δυνατότητες στον τομέα της κεραμικής και της μεταλλουργίας σκόνης στη Γερμανία για περίπου 30 χρόνια και τις πρόσθεσε στη δομή της:

Η σημασία της εξαγοράς της Industriekeramik Hochrhein (IKH) για την τουρκική αμυντική βιομηχανία

«Δίνουμε μεγάλη σημασία σε αυτό. Πρώτον, ως τουρκική εταιρεία, το να μπορείς να αγοράζεις εταιρείες στη Γερμανία και να μεταφέρεις τεχνολογία θα έχει μεγάλο όφελος. Το τελευταίο είναι πολύ σημαντικό για την ανάπτυξη της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας.

Η βιομηχανική γνώση-εμπειρία είναι ένας τομέας που κερδίζεται με την πάροδο του χρόνου και οι διαφορές κλείνουν με την πάροδο του χρόνου.

Αυτή η εξαγορά θα μας δώσει σημαντική ώθηση όχι μόνο στη βαλλιστική κεραμική αλλά και στην παραγωγή κεραμικών σε άλλους τομείς. «Η παραγωγή σκόνης και η παραγωγή κεραμικών υλικών, ειδικά σε ηλεκτρονικά και διαφορετικούς ιατρικούς τομείς, ήταν ένα θέμα που ήταν ο στόχος μας και τώρα βρίσκεται στην εμβέλειά μας».

Θα "ανοίξει" σημαντικές πόρτες 

Επισημαίνοντας ότι η κύρια πρώτη ύλη των προϊόντων που παράγουν είναι η σκόνη, ο Baybaş τόνισε ότι η μεταλλουργία σκόνης έχει γίνει δημοφιλής στην Τουρκία πρόσφατα και η γνώση έχει αυξηθεί. Ο Baybaş έκανε τις ακόλουθες αξιολογήσεις:

«Για να είμαι ειλικρινής, η τεχνογνωσία της εταιρείας που αποκτήσαμε είναι πολύ μπροστά μας από αυτή την άποψη. Ως εκ τούτου, πρώτα απ 'όλα, θα μας επιτρέψει να παράγουμε τα προϊόντα που παράγουμε πολύ καλύτερα και θα μας ωφελήσει επίσης στην παραγωγή νέων προϊόντων χρησιμοποιώντας άγνωστες σκόνες σε τομείς που δεν έχουμε παράγει ποτέ πριν. Ο τομέας των ηλεκτρονικών είναι ένας τομέας που δεν γνωρίζουμε, που προσπαθούμε να μάθουμε και θέλουμε να επεκτείνουμε.

Η εταιρεία που αποκτήσαμε έχει επίσης σημαντικές πρωτοβουλίες και έργα στην ηλεκτρονική κεραμική. Έχει σημαντικά έργα που υποστηρίζονται από τη γερμανική κυβέρνηση και ινστιτούτα. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που είμαστε και συμμετέχουμε σε αυτά. «Θα ανοίξει σημαντικές πόρτες για εμάς και αναμφίβολα για τη βιομηχανία της χώρας μας».

Θα στηρίξει την ανάπτυξη και τις εξαγωγές

Αναφερόμενος στη συμβολή αυτής της αγοράς στις εξαγωγικές δραστηριότητες, ο Selim Baybaş είπε ότι η παραγωγή της καλύτερης σκόνης στη Γερμανία και η μεταφορά της στην Τουρκία είναι η προτεραιότητά τους όσον αφορά τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας. Ο Baybaş είπε:

«Έχουμε μια νεοσύστατη εταιρεία στην Αμερική. Είμαστε έτοιμοι να μπούμε στην αμερικανική αγορά. Έχουμε δημιουργήσει σημαντικές σχέσεις με σημαντικούς παίκτες. Η αμερικανική αγορά είναι μια πολύ σημαντική και μεγάλη αγορά στον κόσμο στον τομέα μας. Υπάρχει ένα σημαντικό έργο που υπογράψαμε πρόσφατα στην Ευρώπη. Όλα αυτά θα μας δώσουν μεγάλη ώθηση όσον αφορά την παραγωγή σκόνης και την ανάπτυξη. Πιστεύουμε επίσης ότι θα μας ανοίξει τεράστιες νέες πόρτες από την πλευρά των εξαγωγών».

Νέα τουρκικά προϊόντα αντιβαλιστικής προστασίας για οπλικά συστήματα των Ενόπλων Δυνάμεων

Με την εξαγορά της Γερμανικής KERAMIK HOCHRHEIN (IKH) από την Τουρκική Nurol Technology, η Τουρκία αποκτάει πρόσβαση σε λίαν προηγμένη τεχνολογία αντιβαλλιστικής κεραμικής προστασίας.

Αναμένουμε το επόμενο χρονικό διάστημα η Τουρκική εταιρεία Nurol Technology, να προβεί στην κατασκευή προηγμενων προϊόντων στον εν λόγω τομέα, τα οποία θα ενισχύσουν την αντιβαλλιστική προστασία οπλικών συστημάτων και μέσων των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας της.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Γαλλική ομάδα μάχης θα ξεκινήσει αποστολή στην Μεσόγειο Θάλασσα-Η Γαλλία προετοιμάζεται για ναυτικό πόλεμο εναντίον Ρωσίας-Τουρκίας;

Ο ρυθμός ανάπτυξης του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού και η αδυναμία των Ρώσων στην Μαύρη Θάλασσα ( λόγω ουκρανικών...