Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Δόγμα Τούρκου Στρατηγού Χ. Πεκίν κατά Ελλάδος-Περίπου 30 μετανάστες αποβιβάστηκαν στη βάση του Πολεμικού Ναυτικού στη Σκύρο

Υλοποίηση του δόγματος του Τούρκου Στρατηγού ε.α. Hakki Pekin, πρώην επικεφαλής της υπηρεσίας στρατιωτικών πληροφοριών της Τουρκίας έχουμε στην Σκύρο. 

''H Άγκυρα πρέπει να οργανώσει τους μετανάστες και να τους στείλει μαζικά στα νησιά του Αιγαίου. Να πάνε στα νησιά, να καρφώσουν την τουρκική σημαία και να προκαλέσουν αποσταθεροποίηση!'', είχε δηλώσει παλαιότερα ο ίδιος.

Χθες, Πέμπτη περίπου 30 παράτυποι μετανάστες κατέπλευσαν στην Σκύρο στην τοποθεσίες τρεις μπούκες.

Ο αριθμός τους δεν είναι ο ακριβής, αλλά το εξοργιστικό είναι ότι αυτοί αποβιβάστηκαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί στις ακτές του νησιού, σε βραχώδη περιοχή κοντά στη βάση του Πολεμικού Ναυτικού.

Στο νησί αυτό διαθέτουμε συστοιχίες πυραύλων ΜΜ-40 Βlock II Exocet εδάφους-επιφανείας, A/A συστήματα MIM-104 Patriot PAC-3, SHORADS «Βέλος», και είναι η έδρα της 135 Σμηναρχίας Μάχης.

Σκοπός του υβριδικού πολέμου η μείωση της εθνικής ισχύος του αντιπάλου, με βασικούς στόχους τον πληθυσμό και τα πρόσωπα που διαμορφώνουν στρατηγική και λαμβάνουν αποφάσεις και επί μέρους επιδιώξεις, ως εξής:

  • δημιουργία πανικού, πρόκληση φόβου και ανασφάλειας και κάμψη του ηθικού του λαού
  • εσωτερική κοινωνική κατάρρευση και αποδιοργάνωση του κράτους
  • υπονόμευση της βούλησης και αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης    

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του evima.gr, ο Δήμαρχος Σκύρου ζήτησε και πέτυχε την μεταφορά των παράτυπων μεταναστών στην Αμυγδαλέζα καθώς είναι αδύνατον να φιλοξενηθούν στο νησί.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Σκύρου ειδικότερα, η τοπική αυτοδιοίκηση βρίσκεται σε περαιτέρω συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να αποφασιστεί οριστικώς το που θα μεταφερθούν τα άτομα.

Ο εντοπισμός των 25 παράτυπων μεταναστών στο νότιο τμήμα της Σκύρου έθεσε σε καθεστώς συναγερμού το νησί.

Τοποθεσία- «κλειδί» για μεταναστευτικές- προσφυγικές ροές που προσπαθούν να μετακινηθούν στο κεντρικό τμήμα της Ευρώπης, είναι η ευρύτερη περιοχή του Ευβοικού κόλπου καθώς συχνότατο φαινόμενο είναι ο εντοπισμός τους τόσο στις ακτές όσο και στο θαλάσσιο χώρο της ευρύτερης περιοχής.

Από το Αιγαίο και τη ΝΑ Μεσόγειο στον Έβρο μεταφέρει το επίκεντρο της ελληνοτουρκικής «ψυχρής αντιπαράθεσης» η Τουρκία εργαλειοποιώντας για μία ακόμη φορά  το μεταναστευτικό ζήτημα.

Ο υβριδικός πόλεμος με "όπλο" το μεταναστευτικό συνεχίζεται, και εκτιμάται πως η Τουρκία θα το χρησιμοποιήσει στο έπακρο το επόμενο διάστημα για τη μέγιστη άσκηση πιέσεων στην Ελλάδα και την επίτευξη των στόχων της σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας και ανθρωπίνων ζωών.

Την πρόθεση 100.000 προσφύγων να εγκαταλείψουν την Κωνσταντινούπολη και να πάνε σε άλλες πόλεις είχε ανακοινώσει παλαιότερα  ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Η ουσία είναι ότι οι Τούρκοι συνεχίζουν να στέλνουν παράτυπους μετανάστες στην χώρα μας από στεριά ( Βουλγαρία) και το Αιγαίο, δείχνοντας το τι ακριβώς γίνεται από την απέναντι πλευρά, και το τι έχουν σκοπό να συνεχίσουν να πράττουν οι “ γείτονες”.

Εκτιμάται ότι οι Τούρκοι επιδιώκουν την δημιουργία μεγάλου αριθμού παράτυπων μουσουλμάνων μεταναστών εντός Ελλάδος, όπως έκαναν και στην Κύπρο, τους οποίους τα επόμενα χρόνια θα “εργαλειοποιήσουν” για τα δικά τους συμφέροντα.

Το καθεστώς Ερντογάν επιχειρεί μ’ αυτό τον υβριδικό πόλεμο να προκαλέσει στην Ελλάδα αποσταθεροποίηση και να πλήξει την ψυχολογία των πολιτών.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τα Ίμια θα είναι το νέο ''Ναγκόρνο'' για τους Τούρκους; Γιατί ενεργοποιήθηκε η Εφεδρεία στην Αττική για πρώτη φορά στον ''ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ'';

Τούρκους αστρολόγους επιστρατεύει το καθεστώς Ερντογάν : "Μόλις περάσουν οι επόμενοι 2 μήνες, θα είμαστε μια χώρα...