Ελληνοτουρκικά

Χωρίς σταματημό οι προκλήσεις - 58 παραβιάσεις από τουρκικά αεροσκάφη στο Αιγαίο

Χωρίς τέλος οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο, καθώς άλλη μια μέρα το ΓΕΕΘΑ κατέγραψε δεκάδες παραβιάσεις από drones και αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας.

Συνολικά, σημειώθηκαν 58 παραβιάσεις από δύο ATR-72 και ένα UAV (οι 56 από τo UAV και οι δύο από τα ATR-72), ενώ οι δυο εξ αυτών ήταν υπερπτήσεις.

Παράλληλα, καταγράφηκαν και πέντε παραβάσεις στις περιοχές Βορειοανατολικού, Κεντρικού και Νοτιοανατολικού Αιγαίου.

Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Netanyahu
Μέση Ανατολή 0

Πυροβολούν τα πόδια τους στο Ισραήλ; Βαφτίζουν την Τουρκία «νέο Ιράν» και οι Βρετανοί τους προειδοποιούν για το απόλυτο γεωπολιτικό χαρακίρι!

Η σταθερότητα στη Μέση Ανατολή κρέμεται σε μια λεπτή κλωστή με τις σχέσεις Ισραήλ και Τουρκίας να κρίνουν το αύριο