Ελληνοτουρκικά

Πελώνη: Η Ελλάδα αντιμετωπίζει με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση τις απειλές της Τουρκίας

«Απαράδεκτες και καταδικαστέες οι δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και των Τούρκων αξιωματούχων ότι θα έρθουν νύχτα στην Ελλάδα», δήλωσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Secret» με τον Παναγιώτη Τζένο.

Επιπλέον, η κ. Πελώνη έκανε λόγο για «προσπάθεια της Τουρκίας να αντιστρέψει την πραγματικότητα παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα». Στη συνέχεια σημείωσε πως η Ελλάδα δεν παρασύρεται από το τουρκικό παραλήρημα και η χώρα μας αντιμετωπίζει με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση τις απειλές.

Η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος ξεκαθάρισε επίσης ότι η Ελλάδα δεν δέχεται αμφισβήτηση της κυριαρχίας της και είπε πως η ηγεσία της Τουρκίας ενοχλείται από τις κινήσεις που έχει κάνει η Ελλάδα και τις συμμαχίες που έχει συνάψει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Σταθερή κυβέρνηση»

Σε ερώτηση για την αλλαγή του εκλογικού νόμου τάχθηκε υπέρ των ισχυρών και σταθερών κυβερνήσεων σημειώνοντας πως αυτό θα το κρίνουν οι πολίτες.

Ενεργειακή κρίση

Σε ότι αφορά τον δύσκολο χειμώνα λόγω της ενεργειακής κρίσης, η κ. Πελώνη τόνισε πως η κυβέρνηση έχει κινηθεί νωρίτερα και έχει διαθέσει το 3,7% του ΑΕΠ για την στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

Ανέφερε, μάλιστα, πως η κυβέρνηση επεξεργάζεται και τα δυσμενέστερα σενάρια και κάνει ότι μπορεί για την ενεργειακή επάρκεια της χώρας.

Ακούστε το ηχητικό από τα parapolitika

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ