Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Μήνυμα Τσελίκ προς Ελλάδα : «Η Τουρκία δεν νικιέται, η Τουρκία δεν σταματιέται»

Όπως αναφέρουν τα τourkikanea.gr, σε ομιλία που έκανε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος ΑΚΡ Ομέρ Τσελίκ, μεταξύ άλλων είπε και τα εξής :

¨Κανείς δεν πρέπει να δοκιμάζει την αποφασιστικότητα της Τουρκίας στο θέμα της χερσαίας πατρίδας της γαλάζιας πατρίδας και της εναέριας πατρίδας. Δεν παραχωρούμε σε κανέναν ούτε ένα βότσαλο ούτε μία σταγόνα νερό και ούτε μία σπιθαμή από τον εναέριο χώρο μας. Σύντομα ο πρόεδρός μας από τη Μερσίνα θα ξεπροβοδίσει το πλοίο Αμπντουλχαμίτ Χαν. Αυτά είναι βήματα που γίνονται με αποφασιστικότητα και δύναμη για να προστατευτούν τα συμφέροντα τόσο της Τουρκίας όσο και της τουρκικής δημοκρατίας Βόρειας Κύπρου. Διότι κάτω από τη θάλασσα και από το έδαφος υπάρχουν κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου που αποτελούν πλούτο του έθνους μας. Η τεχνολογία αυτή θα χρησιμοποιηθεί για να εξαχθούν αυτά και να αποδοθούν προς χρήση στους πολίτες μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόλις αρχίσαμε εμείς να τα χρησιμοποιούμε αυτά η Ελλάδα άρχισε αμέσως της προβοκάτσιες. Εκείνες οι προβοκάτσιες άρχισαν να σκέφτονται από μία ομάδα χωρών. Όμως ότι και να κάνει το κακομαθημένο παιδί της Δύσης, όποιο καπρίτσιο κι αν κάνει και ότι κι αν δηλώνει, οι τουρκικές ένοπλες Δυνάμεις και το τουρκικό ναυτικό προστατεύοντας αυτά τα πλοία γεωτρήσεων, έδειξαν, δείχνουν και θα δείχνουν το πόσο δίκιο έχουμε στην προστασία των δικαιωμάτων και συμφερόντων μας. Για αυτό κανείς δεν πρέπει να δοκιμάσει την αποφασιστικότητα της Τουρκίας σε θέματα προστασίας της πατρίδας και στον αντιτρομοκρατικό αγώνα. Το τέλος θα είναι μόνο απογοήτευση. Η Τουρκία δεν εγκαταλείπει την ενότητα και την αδιάσπαστη ακεραιότητα της.


Δεν μπορούν να εκτρέψουν την Τουρκία από τον δρόμο της, η Τουρκία δε νικιέται, η Τουρκία δεν εμποδίζεται η Τουρκία δεν σταματιέται, η Τουρκία δεν νικιέται με τίποτα.¨

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ