Ελληνοτουρκικά

Προκαλεί και πάλι ο Ακάρ: "Η Ελλάδα συνεχίζει την επιθετική της πολιτική"

Σε δηλώσεις που έκανε σε ναυτική βάση ο Ακάρ, είπε τα εξής:

¨Εμείς στο Αιγαίο στη Μεσόγειο στην Κύπρο, σε όλες μας τις δραστηριότητες, υποστηρίζουμε το διεθνές δίκαιο και το διάλογο
Και υποστηρίζουμε την επίλυση όλων των προβλημάτων με ειρηνικές μεθόδους και τρόπους.

Αλλά δυστυχώς η Ελλάδα συνεχώς με προβοκατόρικες ενέργειες και δηλώσεις, δυστυχώς ακόμα συνεχίζει την επιθετική και επεκτατική πολιτική της.

Δυστυχώς, εδώ και χρόνια η σκληρότητα και η απάνθρωπη μεταχείριση αθώων ανθρώπων και οι κάθε είδους ντροπές από την Ελλάδα, έχουν αγνοηθεί από τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ωστόσο, η Ελλάδα με το τελευταίο περιστατικό της FRONTEX συνελήφθη επ αυτοφόρω και εντέλει η ΕΕ άρχισε να βλέπει τα γεγονότα, έστω και σε περιορισμένο βαθμό.

Η Ελλάδα που συνελήφθη επ αυτοφώρω, παράγει τεχνητές ατζέντες για να αποσπάσει την προσοχή και να συσκοτίσει το περιστατικό με την FRONTEX.

Και με αυτόν ακριβώς το σκοπό χρησιμοποιεί κάποιες ασκήσεις, κάποιες διεθνείς δραστηριότητες και μεταξύ αυτών χρησιμοποιεί και την διεθνή άσκηση Τiger Μeet.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λόγω της εγωιστικής απόπειρας χρησιμοποίησης του FIR, των αποστρατικοποιημένων νησιών και κάποιων θεμάτων στο θέμα διάσωσης προσωπικού κατά τη διάρκεια της άσκησης Τiger Μeet, όπως και της απόπειρας να χρησιμοποιηθεί η άσκηση ενάντια στα δικαιώματα, συμφέροντα και ενδιαφέροντα της Τουρκίας, αποφασίσαμε να αποσυρθούν οι αεροπορικές δυνάμεις μας από την άσκηση και η Πολεμική μας Αεροπορία αποσύρθηκε από την άσκηση. Εμείς υποστηρίζουμε την Ειρήνη υποστηρίζουμε τις σχέσεις καλής γειτονία, το διεθνές δίκαιο, όπως και την επίλυση όλων των προβλημάτων μέσα από συνομιλίες και συζητήσεις.

Ωστόσο, όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι με κανένα τρόπο, επαναλαμβάνω με κανένα τρόπο, δεν θα επιτρέψουμε κανενός είδους τετελεσμένο γεγονός και ότι δεν θα επιτρέψουμε να παραβιαστούν τα δίκαια και τα δικαιώματά μας. Είμαστε αποφασισμένοι και ευτυχώς πολύ ικανοί στο να προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας και το δίκαιο μας. Αυτό να το ακούσουν όλοι και να το μάθουν¨

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Άλλα κόλπα με το Ισραήλ με τεχνολογία C-UAS κατά των τουρκικών UCAV-Στα σκαριά σχέδιο ανάπτυξης ελληνικών πλοίων-αεροσκαφών μέσα σε αμερικανικές δυνάμεις στην Α.Μεσόγειο

Το αμερικανο- εβραίικό ινστιτούτο jinsa ζητά από την Ουάσιγκτον να σταλούν μόνιμα στην Ελλάδα αντιτορπιλικά (DDG) ενώ...