Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Ναύαρχος Μαρτζούκος: Η Τουρκία πρέπει να γνωρίζει ότι η Ελλάδα μπορεί να "δαγκώσει" αν χρειαστεί

 

Με αφορμή τις τελευταίες Τουρκικές προκλήσεις αλλά και τις δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων, ο Ναύαρχος ε.α Βασίλης Μαρτζούκος δηλώνει ότι η Τουρκία πρέπει να γνωρίζει ότι η Ελλάδα μπορεί να "δαγκώσει" αν χρειαστεί.

 

Σχέσεις μηδενικού αθροίσματος οι Ελληνοτουρκικές τονίζει ο Ναύαρχος. Δεν υπάρχουν win-win σενάρια συμπληρώνει ο Κος Μαρτζούκος. Αυταπατώνται όσοι ψάχνουν και επεξεργάζονται τέτοια σενάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Σαφής η στάση της Τουρκίας και στο θέμα των ενεργειακών κοιτασμάτων της Ανατολικής Μεσογείου, μιας και προχθεσινή δήλωση του Τούρκου ΥΠΕΞ τονίζει ότι όλα τα κοιτάσματα της Ανατολικής Μεσογείου ανήκουν στην Τουρκία. Παράλληλα μπαρούτι ρίχνουν οι δηλώσεις του Τατάρ ότι στην Κύπρο μπορεί να ξαναγίνει πόλεμος και η λύση για την μεγαλόνησο είναι τα δύο κράτη.

 

Αφού έχει γεμίσει έποικους την Κύπρο η Τουρκία για να ελέγξει τον πληθυσμό και τις αποφάσεις των Τουρκοκυπρίων ο Τουρκοκύπριος ηγέτης προκαλεί εκ του ασφαλούς. Ο Ναύαρχος σημειώνει ότι η Κύπρος αποτελεί κοσμικό τμήμα της Ελληνικής Άμυνας εξηγώντας το ρόλο που παίζει η Μεγαλόνησος στην Άμυνα του Αιγαίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Άλλα κόλπα με το Ισραήλ με τεχνολογία C-UAS κατά των τουρκικών UCAV-Στα σκαριά σχέδιο ανάπτυξης ελληνικών πλοίων-αεροσκαφών μέσα σε αμερικανικές δυνάμεις στην Α.Μεσόγειο

Το αμερικανο- εβραίικό ινστιτούτο jinsa ζητά από την Ουάσιγκτον να σταλούν μόνιμα στην Ελλάδα αντιτορπιλικά (DDG) ενώ...