Ελληνοτουρκικά

Κωνσταντίνος Φίλης: Προβληματικό ότι η Τουρκία προσπαθεί να κλείσει όλα τα μέτωπα εκτός της Ελλάδας

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο των Ελληνοτουρκικών μιλάει ο διεθνολόγος Κωνσταντίνος Φίλης στην Μαρία Νικόλτσιου και το ραδιόφωνο του Alpha.

Ο κος Φίλης αναλύει τόσο την κατάσταση στο εσωτερικό της Τουρκίας με την οικονομία να καταρέει αλλά απαντάει και στο ερώτημα αν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την Ελλάδα.

Ο κ. Φίλης εκφράζει την άποψη ότι η Τουρκία δύσκολα θα επιχειρήσει κάτι εναντίον της Ελλάδας μιας και γνωρίζει ότι μια τέτοια κίνηση είναι υψηλού ρίσκου. Παράλληλα τονίζει ότι αυτό που πρέπει να μας προβληματίσει είναι η προσπάθεια της Τουρκίας να κλείσει όλα τα μέτωπα εκτός των Ελληνοτουρκικών και της Κύπρου μιας και σε βάθος χρόνου αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγές συμμαχιών στην περιοχή.

https://www.youtube.com/watch?v=pUKFFzmTnQU&ab_channel=%CE%9C%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Μετά την υπογραφή με την Μόσχα για δεύτερη παρτίδα πυραύλων S-400 οι Τούρκοι προειδοποιούν για ”μπλοκάρισμα” στο Αιγαίο σε περίπτωση ελληνοτουρκικής συρράξεως

Τα ελληνικά νησιά πρέπει να γίνουν άμεσα βάση ισχυρών πυραυλικών συστημάτων (ATACMS και EXOSET) κατά των τουρκικών...