Ελληνοτουρκικά

Φασίστας βουλευτής για Ιμάμογλου: ¨Υπάρχουν πάλι αυτοί που πάνε στην Ελλάδα και προσφεύγουν στην εκκλησία¨

Προσέξτε τι είπε, όπως καταγράφεται στο https://tourkikanea.gr/ :

¨Αυτός ο εθνικός αγώνας φυσικά και δεν δόθηκε με όλο το τότε προσωπικό. Υπήρχαν και τότε προδότες και συνεργάτες, σύμφωνα με τις συνθήκες της εποχής εκείνης, υπήρχαν και τότε πληρεξούσιοι, που έλεγαν τι πειράζει αν μας διοικήσει η Αμερική και τι πειράζει αν μπούμε στις εντολές της Αγγλίας. Και σήμερα εισερχόμενοι στα 100 έτη Δημοκρατίας, υπάρχουν πάλι πληρεξούσιοι που ελπίζουν στον Μπάιντεν και ελπίζουν στην Αγγλία.
Υπάρχουν πάλι αυτοί που πάνε στην Ελλάδα και προσφεύγουν στην εκκλησία, αλλά από την άλλη υπάρχετε και εσείς που δηλώνετε πως ως γενναίοι κληρονόμοι του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα, θα συνεχίσετε για αλλά χίλια χρόνια να χτυπάτε την τουρκική σφραγίδα σε αυτά τα χώματα”

Πόση κατανάλωση τηλεόρασης απαιτείται άραγε για να ψηφίζεις αυτούς τους πατριδοκάπηλους;….

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι "δίνουν τα ρέστα τους" για την αγορά των F-16BLOCK-70 από τις ΗΠΑ ενώ "ανακαλύπτουν" πρόβλημα στο λογισμικό και διακοπές παράδοσής τους

Ακόμη και στην χειρότερη περίπτωση για την Ελλάδα, της πώλησης από τις ΗΠΑ στην Τουρκία 40F-16 BLOCK-70 και 80 κίτ...