Ελληνοτουρκικά

Και οι Τούρκοι το χαβά τους....Νέες παραβιάσεις από οπλισμένα μαχητικά και δύο εμπλοκές

Στα ύψη εξακολουθεί να κινείται η τουρκική προκλητικότητα πάνω από το Αιγαίο. Σήμερα Παρασκευή, πάνω από το αρχιπέλαγος πέταξαν έξι οπλισμένα μαχητικά F-16, ένα κατασκοπευτικό CN 235 και ένα ελικόπτερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα τουρκικά αεροσκάφη που κινήθηκαν σε Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο, προχώρησαν σε 15 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου, έξι παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών και σε δύο περιπτώσεις η παράνομη δραστηριότητα τους εξελίχθηκε σε εμπλοκή με τα ελληνικά αεροσκάφη που βρίσκονταν σε επιφυλακή.

Σύμφωνα με πηγές του ΓΕΕΘΑ τα ανωτέρω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 12

Εκσυγχρονίζουμε τα υποβρύχια Type-214 και αναζητούμε τέσσερα υποβρύχια με δυνατότητα εκτόξευσης πυραύλων Κρουζ κατά χερσαίων στόχων

Η ουσία όμως αυτής της νέας επικείμενης αγοράς αφορά σχέδια του ΓΕΝ ,για επιθετικές ελληνικές επιχειρήσεις σε με...
rosia-ukraine
Ένοπλες Συρράξεις 62

Οι Ρώσοι μόλις εισέβαλαν στο Χάρκοβο από νέα κατεύθυνση! Έπιασαν στον ύπνο εκατοντάδες Ουκρανούς συνοριοφύλακες και τους περικύκλωσαν (Χάρτες)

Μία νέα αιφνιδιαστική ρωσική εισβολή στο Χάρκοβο σημειώθηκε πριν λίγες ώρες με τραγικό αποτέλεσμα για τον ουκρανικό...