Τούρκοι στα Βαλκάνια
Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Σοκαρισμένοι οι Τούρκοι: Ανακαλύπτουν ότι έχουν ελληνική καταγωγή μέσα από τεστ DNA!

Η εθνικιστική ομάδα «τουρκικό πρόγραμμα DNA», που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους Τούρκους να μάθουν περισσότερα για τη γενεαλογία τους, ζήτησε μποϊκοτάζ της σελίδας Ancestry.com. Σε ένα tweet που διαγράφηκε τώρα, η ομάδα του τουρκικού Project DNA ισχυρίστηκε ότι το Ancestry.com «δαιμονοποίησε» τους Τούρκους.

Το αρχικό tweet περιελάμβανε στιγμιότυπα από τον ιστότοπο που περιγράφουν πώς αναγκάστηκαν οι Έλληνες του Πόντου να αφομοιωθούν, συμπεριλαμβανομένης της εκμάθησης τουρκικών και της υιοθέτησης του Ισλάμ για να αποκτήσουν καλύτερες ευκαιρίες.

https://www.youtube.com/watch?v=V44G58RKjVg

Ειδικότερα, οι Έλληνες και οι Αρμένιοι αναγκάστηκαν να αφομοιωθούν, αρνούμενοι τη χριστιανική τους κληρονομιά αφού αντιμετώπιζαν εθνοκάθαρση υπό την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Η επίμονη άρνηση της Τουρκίας να αναγνωρίσει την ιστορική δίωξη των μειονοτήτων στα σύνορά της προκαλεί συχνά περισσότερα δεινά για τις ίδιες ομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η δημοσιογράφος Uzay Bulut απαντώντας στην ομάδα του τουρκικού Project DNA, έγραψε:

«Γιατί οι Τούρκοι εθνικιστές φοβούνται τόσο πολύ την αλήθεια;

«Διότι αν την αντιμετωπίσουν, τα ψέματα που έχουν επινοήσει θα διαλυθούν στο έδαφος.

«Μέσα από αυτά τα ψέματα, έχει αυξηθεί το μίσος που τους έκανε να διαπράττουν τόσα εγκλήματα εναντίον Ελλήνων, Αρμενίων, Ασσυρίων, Εβραίων και άλλων».

Ωστόσο, εταιρείες όπως το Ancestry.com έχουν οδηγήσει πολλούς Τούρκους να ανακαλύψουν τη δική τους κληρονομιά και ότι στην πραγματικότητα είναι εξσλαμισμένοι Αρμένιοι, Ασσύριοι και Έλληνες.

Αυτοί οι Τούρκοι στη συνέχεια συχνά εξερευνούν τον Χριστιανισμό ξανά καθώς ερευνούν το πολιτιστικό και θρησκευτικό τους υπόβαθρο.

https://www.youtube.com/watch?v=kdCTiYiWrfY

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ουκρανός στρατιώτης σε Ζελένσκι: “ Θα το πληρώσεις αυτό”-Σφαγή Ουκρανών ενώ η Wagner δηλώνει ότι μπήκε στο Δημαρχείο του Μπαχμούτ (Βίντεο)

Δήλωση Αμερικανού Α/ΓΕΕΘΑ για περιορισμό των Ρώσων στην πόλη και τα περίχωρα του Μπαχμούτ- Έρχεται μεγάλη ουκρανική...