Εθνικά θέματα
Ενημερώθηκε στις:

Νέο ράπισμα στην Άγκυρα από τους Αμερικανούς: F-15 πάνω από Λέσβο και Κω

Βίντεο- ντοκουμέντα και ταυτόχρονα ακόμη μια αποστομωτική απάντηση συμμάχου, στην Άγκυρα στα περί «αποστρατιωτικοποίησης» των Ελληνικών ακριτικών νησιών, που διαρκώς απειλούνται από την τουρκική στρατιά του Αιγαίου. 

Με χαμηλές πτήσεις Αμερικανικών F-15 πάνω από τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου η Ουάσιγκτον έστειλε σήμερα ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης στην Αθήνα και ταυτόχρονα αποδόμησε τους παράλογους Τουρκικούς ισχυρισμούς περί αποστρατικοποιημένων Ελληνικών νησιών. 

https://www.youtube.com/watch?v=H6c0Y8gFBmM

Το μεσημέρι στο πλαίσιο της άσκησης ‘’Poseidon’s Rage 21’’,  F-15 Strike Eagle της USAFE από την 492 Squadron «Madhaters” πέταξαν μαζί με Ελληνικά ‘’γεράκια’’ πάνω από το Αρχιπέλαγος. Τα πανίσχυρα Αμερικανικά αεροσκάφη κρούσης πέταξαν ‘’φτερό-φτερό’’ με τα F-16 block 52 + από την 340 Πολεμική Μοίρα ‘’ΑΛΕΠΟΥ’’ κινήθηκαν Ανατολικά και κατέβηκαν σε χαμηλό ύψος τόσο πάνω από τη Λέσβο όσο και από την Κω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ‘’Αλεπούδες’’ της 340  ως ‘’σπεσιαλίστες’’ σε αποστολές Δίωξης-Βομβαρδισμού οδήγησαν τα αεροσκάφη της USAFE στα Ανατολικά σύνορα της χώρας εκεί όπου οι γείτονες συνεχώς προκαλούν και εγείρουν διεκδικήσεις. Ακολούθησε εικονικός βομβαρδισμός στόχων στο έδαφος και στη θάλασσα με την βοήθεια των Ελλήνων Special Operation Forces. 

Οι πιλότοι των Αμερικανικών F-15 που έχουν μετασταθμεύσει περίπου μια εβδομάδα στην 115 Πτέρυγα Μάχης στη Σούδα, μετά τις λεγόμενες Fam Flight, άρχισαν να «βουτούν» σε χαμηλό ύψος, δίπλα στα Ελληνικά φτερά και να προσβάλουν επίγειους, στρατηγικούς στόχους, σε σενάρια αεροπορικής κρούσης.

Δείτε βίντεο:

 

https://www.youtube.com/watch?v=Y9IHcr50rYAhttps://www.youtube.com/watch?v=DNlekFqyAOAhttps://www.youtube.com/watch?v=fO3A9Vt_30E

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Γερμανικά Συνδικάτα πιέζουν τον Σόλτς για πώληση των Eurofighters στην Τουρκία- Ο ρόλος της Ελλάδας και η αεροπορική κυριαρχία στο Αιγαίο

Γιατί άραγε η Τουρκία η οποία τάχα θέλει να βρεί λύσεις με ειρηνικό τρόπο με την Ελλάδα στο Αιγαίο, καίγεται για την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Επέλαση χωρίς τέλος των Ρώσων που κατέλαβαν το Αρτιομόβσκ και εισήλθαν σε Μποχντανίβκα-Στην όχθη του Δνείπερου έχουμε το δράμα εκατοντάδων Ουκρανών (Βίντεο)

Αμερικανός ειδικός: Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει μέχρι τον Φεβρουάριο-Όλα δείχνουν ήττα κατά κράτος του Κιέβου...