Εθνικά θέματα
Ενημερώθηκε στις:

Νέο ράπισμα στην Άγκυρα από τους Αμερικανούς: F-15 πάνω από Λέσβο και Κω

Βίντεο- ντοκουμέντα και ταυτόχρονα ακόμη μια αποστομωτική απάντηση συμμάχου, στην Άγκυρα στα περί «αποστρατιωτικοποίησης» των Ελληνικών ακριτικών νησιών, που διαρκώς απειλούνται από την τουρκική στρατιά του Αιγαίου. 

Με χαμηλές πτήσεις Αμερικανικών F-15 πάνω από τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου η Ουάσιγκτον έστειλε σήμερα ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης στην Αθήνα και ταυτόχρονα αποδόμησε τους παράλογους Τουρκικούς ισχυρισμούς περί αποστρατικοποιημένων Ελληνικών νησιών. 

Το μεσημέρι στο πλαίσιο της άσκησης ‘’Poseidon’s Rage 21’’,  F-15 Strike Eagle της USAFE από την 492 Squadron «Madhaters” πέταξαν μαζί με Ελληνικά ‘’γεράκια’’ πάνω από το Αρχιπέλαγος. Τα πανίσχυρα Αμερικανικά αεροσκάφη κρούσης πέταξαν ‘’φτερό-φτερό’’ με τα F-16 block 52 + από την 340 Πολεμική Μοίρα ‘’ΑΛΕΠΟΥ’’ κινήθηκαν Ανατολικά και κατέβηκαν σε χαμηλό ύψος τόσο πάνω από τη Λέσβο όσο και από την Κω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ‘’Αλεπούδες’’ της 340  ως ‘’σπεσιαλίστες’’ σε αποστολές Δίωξης-Βομβαρδισμού οδήγησαν τα αεροσκάφη της USAFE στα Ανατολικά σύνορα της χώρας εκεί όπου οι γείτονες συνεχώς προκαλούν και εγείρουν διεκδικήσεις. Ακολούθησε εικονικός βομβαρδισμός στόχων στο έδαφος και στη θάλασσα με την βοήθεια των Ελλήνων Special Operation Forces. 

Οι πιλότοι των Αμερικανικών F-15 που έχουν μετασταθμεύσει περίπου μια εβδομάδα στην 115 Πτέρυγα Μάχης στη Σούδα, μετά τις λεγόμενες Fam Flight, άρχισαν να «βουτούν» σε χαμηλό ύψος, δίπλα στα Ελληνικά φτερά και να προσβάλουν επίγειους, στρατηγικούς στόχους, σε σενάρια αεροπορικής κρούσης.

Δείτε βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

νεκροί Βρετανοί στρατιώτες
Ένοπλες Συρράξεις 0

Αιματοχυσία στην Οδησσό! Ρωσικοί πύραυλοι αποδεκάτισαν επίλεκτη βρετανική μονάδα SAS -40 νεκρούς και τραυματίες αναφέρει Ισπανός

Παράλληλα, ρωσικές πηγές μιλούν για την εξουδετέρωση 50 Γάλλων και άλλων μισθοφόρων του ουκρανικού στρατού στο Χάρκοβο...