Ελληνοτουρκικά

Πολιτικό κόμμα ζητάει από τον Ερντογάν να "απαντήσει" με σκληρά αντίποινα στον Μπάιντεν

Μετά την αναγνώριση από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάϊντεν της γενοκτονίας των Αρμενίων, το  τουρκικό πολιτικό κόμμα Vatan, προέβη μέσω του  γενικού γραμματέα του κόμματος, Özgür Bursalı, σε ανακοίνωση με την οποία προτείνει λήψη άμεσων μέτρων τα οποία  συγκεκριμένα είναι τα εξής:

"1.Η βάση του  Incirlik θα πρέπει να τεθεί αμέσως υπό τον πλήρη έλεγχο των Τουρκικών Ένοπλων Δυνάμεων. Οι Αμερικανοί στρατιώτες πρέπει να σταλούν στη χώρα τους εντός 15 ημερών.

2.Πρέπει να ξεκινήσουν διπλωματικές επαφές με τη Ρωσία, το Ιράν και το Αζερμπαϊτζάν για την αναγνώριση της Κριμαίας και της Αμπχαζίας μαζί με την Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

3.Η ΤΔΒΚ και η Αμπχαζία πρέπει επίσης να περιληφθούν στην πρόταση  Πλατφόρμα των έξι, του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του Προέδρου της Ρωσίας, κ. Βλαντιμίρ Πούτιν.

4.Προκειμένου να τερματιστεί το ΡΚΚ πέρα ​​από τα σύνορα, πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα για οποιαδήποτε ενέργεια, συμπεριλαμβανομένης της στρατιωτικής συνεργασίας με την Αραβική Δημοκρατία της Συρίας.

5.Το HDP πρέπει να κλείσει αμέσως. Το Συνταγματικό Δικαστήριο δεν θα πρέπει να παρατείνει τη δικαστική διαδικασία εναντίον του, αφού αυτό συνεργάζεται άμεσα με το PKK και θα πρέπει να λάβει γρήγορα αποφάσεις."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κλείνοντας αναφέρει:

"Η αναγνώριση  του Τζο Μπάιντεν  της Γενοκτονίας των Αρμενίων είναι επίθεση εναντίον της Τουρκίας

Οι  ΗΠΑ του Προέδρου Μπάιντεν προβαίνουν σε έντονες ενέργειες, για πρώτη φορά οι οποίες συνιστούν απειλή για τη Ρωσία, την Κίνα και την Τουρκία".

Οι σχέσεις ΗΠΑ-Τουρκίας περνάνε από τη φάση της ψυχρότητας σε εκείνη της ανοικτής αντιπαλότητας.

Εμείς επισημαίνουμε ότι απαιτείται από τη χώρα μας, η λήψη  αυξημένων μέτρων ασφαλείας στο εσωτερικό για τυχόν προβοκατόρικες ενέργειες από πλευράς Τουρκίας, όσο και για προσχεδιασμένα "τυχαίο" επεισόδιο στα σύνορά μας με την Τουρκία, χερσαία και θαλάσσια

Η ιστορία έχει δείξει ότι οι Τούρκοι είναι "καθηγητές" στην προπαγάνδα και σε προβοκατόρικες ενέργειες.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

νεκροί Βρετανοί στρατιώτες
Ένοπλες Συρράξεις 0

Αιματοχυσία στην Οδησσό! Ρωσικοί πύραυλοι αποδεκάτισαν επίλεκτη βρετανική μονάδα SAS -40 νεκρούς και τραυματίες αναφέρει Ισπανός

Παράλληλα, ρωσικές πηγές μιλούν για την εξουδετέρωση 50 Γάλλων και άλλων μισθοφόρων του ουκρανικού στρατού στο Χάρκοβο...