Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Eρντογανικά ΜΜΕ υπέρ των μασκοφόρων στη Ν. Σμύρνη! - ''Αστυνομικοί χτύπησαν μαθητές''

Προσχεδιασμένα ήταν τα επεισόδια με καταστροφές, επιθέσεις σε αστυνομικούς και έναν αστυνομικό σοβαρά τραυματία. Μάλιστα είχαμε και μία καταγγελία-''βόμβα'' που πρέπει να διερευνηθεί. 

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Παναγούλης ο ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους δήμους της Αττικής.

Και πιο συγκεκριμένα ο ίδιος τονίζει ότι κλήθηκαν μέλη από τη Γλυφάδα, Άλιμο, Ελληνικό, Παλαιό Φάληρο, Ηλιούπολη, Καλλιθέα, Μοσχάτο και από δήμους του Πειραιά.

''Έτσι ξέρει ο Τσίπρας να κάνει αντιπολίτευση, με συγκεντρώσεις για τον Κουφοντίνα και σαν την σημερινή.... Γι΄αυτό φτάσαμε στην Αττική να έχουμε 1.500 κρούσματα όπως σήμερα. Πήρε το ρίσκο ο Τσίπρας για τη μεταδοτικότητα λόγω COVID19'', καταλήγει ο Στάθης Παναγούλης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη συγκέντρωση σήμερα στη Σμύρνη δεν συμμετείχαν απλοί πολίτες. Ναι, υπάρχει κούραση από τα μέτρα, ο κόσμος δεν αντέχει και κάποιες φορές οι αστυνομικοί ξεφεύγουν. 

Σήμερα όμως υπήρχε οργάνωση από συγκεκριμένες ομάδες. Στόχος και σκοπός η πρόκληση χάους! 

 

Στο πλευρό των μασκοφόρων τα Ερντογανικά ΜΜΕ  

 

''Στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, στην Αθήνα, υπήρχαν συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών. Απλοί πολίτες διαμαρτύρονταν για την αστυνομική βία. Πέντε χιλιάδες άνθρωποι, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Νέας Σμύρνης στην Αθήνα για να διαμαρτυρηθούν για την υπερβολική χρήση βίας από την αστυνομία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι διαδηλωτές, σε πανό που έγραφαν "Αστυνομική βία παντού. Αστυνομικοί έξω από τη γειτονιά μας. Έχουμε φωνές κάτω από τη μάσκα, σταματήστε τον τρόμο και την καταστολή. Οι αστυνομικοί απάντησαν στους διαδηλωτές με πέτρες και γκλομπ'', αναφέρουν οι Τούρκοι!

Φυσικά και δεν είδαμε πουθενά μάθητες. Πρόκειται για μασκογόρους εγκληματίες που ήθελαν αίμα αστυνομικών σήμερα! 

https://twitter.com/haber_log/status/1369369196270870531
https://www.facebook.com/stathispanagoulis/posts/10220847755437028

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ