Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Παραδοχή Τούρκων: ''Έλληνες & Αιγύπτιοι μας εγκλώβισαν''

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Α. Μεσόγειο, μετά και την ανακοίνωση του ταξιδιού του Ν. Δένδια στην Αίγυπτο. O Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών,  πρόκειται να μεταβεί την ερχόμενη Δευτέρα στην Αίγυπτο, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Αλέξανδρος Παπαϊωάννου κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Οι Τούρκοι κάνουν λόγο για ''προκλητική'' κίνηση, με τον Ερντογάν να καλεί αμέσως την Α. Μέρκελ. Μην ξεχνάμε πως η Γερμανία δεν ήθελε την συμφωνία ανάμεσα σε Ελλάδα και Αίγυπτο για την ΑΟΖ!   

Οι Τούρκοι αντιλαμβάνονται πως δεν μπορούν να προχωρήσουν τα σχέδιά τους και βάζουν ξανά στο ''παιχνίδι'' την Γερμανία. 

Οι τουρκικοί ελιγμοί και τα μηνύματα τόσο προς την Αίγυπτο, όσο και προς το Ισραήλ, τελικά δεν είχαν μόνο αποτέλεσμα, αλλά προκάλεσε και γέλιο στους Ισραηλινούς! 

Χθες όπως σας αποκάλυψε το Πενταπόσταγμα, η Jerusalem Post αποκάλυψε το σχέδιο Ερντογάν, αναφέροντας πως η Τουρκία πρέπει να σταματήσει να κάνει όνειρα! 

''Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η Άγκυρα και το Κάιρο θα μπορούσαν να υπογράψουν μια συμφωνία και θα ήταν παράξενο για την Αίγυπτο ξαφνικά να αντιστρέψει τις σχέσεις με Ελλάδα-Κύπρο. Η Αίγυπτος και το Ισραήλ δεν θα τα βρουν ποτέ με την Τoυρκία. Δεν χρειάζονται την Άγκυρα. Πορευόμαστε με την Ελλάδα και την Κύπρο'', καταλήγει το άρθρο. 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ