Ελληνοτουρκικά

Η Τουρκία φοβάται επιβολή κυρώσεων από την ΕΕ - Μετακινεί κρατικές εταιρείες ενέργειας

Η Τουρκία θα μετακινήσει ορισμένες κρατικές εταιρείες ενέργειας που βρίσκονται σε υπερπόντιες δικαιοδοσίες για να προστατεύσει τη βιομηχανία από την απειλή κυρώσεων.

Το τουρκικό Κοινοβούλιο ενέκρινε νομοθεσία που επιτρέπει τις αλλαγές αργά την Πέμπτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η νέα νομοθεσία αποσκοπεί στην προστασία εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην εξερεύνηση πετρελαίου και φυσικού αερίου, καθώς και στην εξόρυξη, από πιθανές τιμωρητικές ενέργειες, ανέφερε ο αξιωματούχος του υπουργείου Ενέργειας Suleyman Onel στους νομοθέτες, επικαλούμενος προηγούμενες αμερικανικές κυρώσεις που στοχεύουν μέλη της κυβέρνησης.

Ορισμένες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης απειλούν να υιοθετήσουν παρόμοιες ενέργειες εναντίον της Τουρκίας κατά την αναζήτηση υδρογονανθράκων στα αμφισβητούμενα ύδατα της Ανατολικής Μεσογείου.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...