Ιρανοτουρκικά σύνορα
Ελληνοτουρκικά

Σε "ομηρία" 13 Έλληνες αυτοκινητιστές στα σύνορα Τουρκίας-Ιράν

Η άρνηση της Ελλάδας να αποδεχθεί το κύμα μεταναστών που προέρχονταν από την Τουρκία και η εμπλοκή στον Έβρο είχε ως παράπλευρη απώλεια την “ομηρία” δεκατριών Ελλήνων αυτοκινητιστών διεθνών μεταφορών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χαρακτηριστικό του προσχηματικού χαρακτήρα της απαγόρευσης περί κορονοϊού είναι το γεγονός ότι παρότι οι οδηγοί αποδέχονται να υποβληθούν σε οποιοδήποτε κλινικό έλεγχο, οι τουρκικές αρχές δεν έχουν κάνει καμία σχετική ενέργεια λειτουργώντας παρελκυστικά χωρίς κανένα σαφές χρονοδιάγραμμα επίλυσης.

Στην περίπτωση αυτή και επειδή κρίνεται κρίσιμη η ασφάλεια των Ελλήνων, ως Ευρωπαίων πολιτών αλλά και ως επαγγελματιών με διεθνή υπόσταση είναι σημαντικό να κινητοποιηθούν οι αρμόδιες αρχές ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή επιστροφή τους στην πατρίδα τους χωρίς εμπόδια για τους ίδιους και τα οχήματα τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

0

Πτέραρχος Ιατρίδης στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ: Το F-35 δεν είναι μια οπλική πλατφόρμα που θα αποδώσει μόλις την αγοράσεις-Γιατί κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις Belharra

Γιατί λέει πως "εκπαιδεύουμε τους Τούρκους πιλότους στις τακτικές και τις μεθόδους αντίδρασής μας"-Ειδική ανάλυση για...