Ελληνοτουρκικά

''Κόλαση'' στο ''μέτωπο'' του Έβρου: Σειρήνες & επιθέσεις Τούρκων & μεταναστών στα σύνορα - Σε ετοιμότητα οι Ελληνικές Δυνάμεις

 Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί αυτή την ώρα στο «σημείο 0». Οι άνεμοι έχουν κοπάσει με αποτέλεσμα οι Τούρκοι να έχουν βρει την ευκαιρία να βάλλουν κατά των Ελλήνων αντρών με δεκάδες χημικά.  

 Ήδη, πολλές διάσπαρτες εστίες φωτιάς κατά μήκος των συνόρων έχουν προκαλέσει την κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων και προϊδεάζουν για νέο γύρο έντασης και επεισοδίων.

Νωρίτερα το Σάββατο, από πολύ νωρίς μάλιστα το πρωί, οι τουρκικές δυνάμεις «έστησαν» ένα σκηνικό έντασης, κάνοντας ρίψη χημικών, ανάβοντας φωτιές και χρησιμοποιώντας αβολίδωτα, τα οποία δημιουργούν ισχυρό θόρυβο, με την ελληνική πλευρά να απαντά με ρίψεις νερού. Τέτοιου είδους επεισόδια σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας τουλάχιστον τέσσερις φορές, με τελευταίες γύρω στις 18:30 το απόγευμα και, στη συνέχεια, μιάμιση ώρα αργότερα, στις 20:00 το βράδυ.

Την ίδια στιγμή, σε νέα βίντεο-σοκ, βλέπουμε τις τουρκικές Ειδικές Δυνάμεις να ρίχνουν χημικά εναντίον ΜΑΤ και ΕΔ.

Ταυτόχρονα δεν έχει τέλος και τουρκική μονταζιέρα, με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να κάνουν fake ρεπορτάζ  κατά της χώρας μας, με τους εισβολείς να γελάνε, δείχνοντας πως πρόκειται για ένα καλοστημένο θέατρο.

 Στην περιοχή των συνόρων παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απαντούν, μόλις σημειώνεται επίθεση, με ρίψεις χημικών και νερού, αποτρέποντας κάθε απόπειρα παραβίασης των συνόρων της χώρας.

Δείτε βίντεο:

 

https://www.facebook.com/eevros/videos/1354884451367077/?v=1354884451367077
https://www.facebook.com/KastanCity/videos/513003916028470/https://www.facebook.com/KastanCity/videos/2554872591425836/

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ