Ελληνοτουρκικά

Γιατί το ΓΕΕΘΑ επέστρεψε στο ΓΕΣ την ΕΔΕ για την αιχμαλωσία των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Ενενήντα εννέα ημέρες μετά από την αιχμαλωσία των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η ΕΔΕ που είχε διαταχθεί για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ευθύνες και ποιοι πρέπει να τις χρεωθούν.

Για την ακρίβεια το ΓΕΣ υπέβαλλε πόρισμα της ΕΔΕ, το οποίο όμως το ΓΕΕΘΑ επέστρεψε πίσω ζητώντας διευκρινήσεις. Όπως λένε πηγές που έχουν γνώση του πορίσματος της ΕΔΕ , πολλά είναι τα ερωτήματα τα οποία δεν απαντώνται με τις διαπιστώσεις που έχουν γίνει στην ΕΔΕ.

Το ΓΕΣ ζήτησε 20 ημέρες για να επανέλθει με την ολοκλήρωση της ΕΔΕ.

Είναι προφανές ότι ήδη έχει καθυστερήσει δραματικά. Όπως και η απόδοση ευθυνών για όσα συνέβησαν στον Έβρο με την αιχμαλωσία των δύο στρατιωτικών μας.

Πηγή: Militaire.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Στρατηγός του ΝΑΤΟ προειδοποιεί! Ο παγκόσμιος πόλεμος αρχίζει τον Νοέμβριο-Ξεκινά με μια συσκότιση και σε 5 μέρες θα έχουν τελειώσει όλα

Η κρίση θα ξεκινήσει με κυβερνοεπιθέσεις και σαμποτάζ σε κρίσιμες ενεργειακές υποδομές.Η Ευρώπη θα βυθιστεί στο σκοτάδι
trump-israil
Μέση Ανατολή 0

Φρίκη στην Τουρκία! Ο Τραμπ έρχεται σαν από μηχανής θεός να «ξελασπώσει» το Ισραήλ από τις διεθνείς κυρώσεις -Ενέκρινε πώληση όπλων αξίας 6 δισ.

Δεκάδες ελικόπτερα Apache και χιλιάδες τεθωρακισμένα οχήματα μάχης θα λάβει η Ιερουσαλήμ από την πιστή σύμμαχό της