Ελληνοτουρκικά

Ξεσηκωμός στη Βόρεια Ελλάδα για τους Έλληνες στρατιωτικούς! Ζωντανή εικόνα από το συλλαλητήριο στην Ορεστιάδα


Μεγάλος ξεσηκωμός και συλλαλητήριο για την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών σε φυλακή της Αδριανούπολης από τις τουρκικές αρχές, ξεκίνησε στις 13:30 στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας, με τη συμμετοχή δεκάδων συλλόγων και εκατοντάδων πολιτών.

Δείτε ζωντανά:

https://www.youtube.com/watch?v=oWQ5qiEd3jY

 
Στην Ορεστιάδη έχουν σπεύσει πολίτες και από άλλες πόλεις της Μακεδονίας και της Θράκης, με αίτημα την άμεση απελευθέρωση του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη. Την πρωτοβουλία ανέλαβε ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Ορεστιάδας «ΡΗΣΟΣ”, ο οποίος πραγματοποίησε αγώνα πριν την έναρξη του συλλαλητηρίου στην πλατεία.

http://www.protothema.gr/

Παναγιώτης Δημήτριος, Πρόεδρος Πανελλήνιου Συλλόγου Αποστράτων Μακράς Θητείας:
«Βρισκόμαστε εδώ στην ακριτική Ορεστιάδα μαζί με τον λαό του Έβρου για να δηλώσουμε την συμπαράστασή μας στους δύο συναδέλφους μας που κρατούνται στις τουρκικές φυλακές και να δηλώσουμε την αλληλεγγύη μας στις οικογένειες των δύο συναδέλφων. Απαιτούμε άμεσα την απελευθέρωσή τους».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

0

Πτέραρχος Ιατρίδης στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ: Το F-35 δεν είναι μια οπλική πλατφόρμα που θα αποδώσει μόλις την αγοράσεις-Γιατί κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις Belharra

Γιατί λέει πως "εκπαιδεύουμε τους Τούρκους πιλότους στις τακτικές και τις μεθόδους αντίδρασής μας"-Ειδική ανάλυση για...